Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ile zajmują wszystkie patche do battlefield 3 ?

omen135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zakupić battlefielda 3 ale mam dosyć wolny internet więc chciałbym się dowiedzieć ile zajmują wszystkie łatki do tej gry oraz czy można je pobrać oddzielnie czy trzeba wszystkie razem

Opublikowano

BF 3 wraz z dodatkami waży ok. 23-25 GB

@UP zależy czy masz premium, czy kupisz każdy dodatek pojedynczo.

nie chodzi mi o dodatki tylko o patche
Opublikowano

nie chodzi mi o dodatki tylko o patche

Ahh... patche do gry zazwyczaj są małe, ale musisz pobierać je razem. Jeżeli nie będziesz grał np. przez miesiąc i w tym czasie wyjdą 3 aktualizacje, będziesz musiał pobrać wszystkie 3.

Opublikowano

Ahh... patche do gry zazwyczaj są małe, ale musisz pobierać je razem. Jeżeli nie będziesz grał np. przez miesiąc i w tym czasie wyjdą 3 aktualizacje, będziesz musiał pobrać wszystkie 3.

w bf'ie raczej nie są one małe wnioskuje to z ostatniego patcha do bad company 2, który ważył 2,5 gb. Dlatego wolę się upewnić bo mam tylko 1,3 mb neta
Opublikowano

Łącznie ważą ok. 5,69GB, bo wczoraj instalowałem bf'a i mi tyle chciało pobierać

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Łącznie ważą ok. 5,69GB, bo wczoraj instalowałem bf'a i mi tyle chciało pobierać

Dzięki za pomoc. Mam jeszcze jedno, a raczej dwa pytania czy mogę zatrzymać aktualizację i wznowić ją np. następnego dnia i czy w trakcie aktualizacji mogę odpalić grę i przechodzić kampanię?
Opublikowano

Wznowić możesz a jak z przechodzeniem to nie wiem. Polecam skopiować grę jeśli jakiś kolega ma najnowszą, potem u siebie podmienić wszystkie pliki z katalogu update i data, a następnie w orginie kliknąć napraw.

Pobierze nam ~200mb danych i możemy grać :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Wznowić możesz a jak z przechodzeniem to nie wiem. Polecam skopiować grę jeśli jakiś kolega ma najnowszą, potem u siebie podmienić wszystkie pliki z katalogu update i data, a następnie w orginie kliknąć napraw.

Pobierze nam ~200mb danych i możemy grać :)

Cóż z opcji skopiowania plików niestety nie mogę skorzystać bo kolega który miał bf'a zamienił go na mw 3:). A za pomoc serdeczne dzięki przynajmniej nie wyrzuce w błoto ponad 100 złotych.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za taki odkop ale ty kupujesz bfa za ponad 100zł? teraz można go kupić za 50zł i to razem z Powrotem do Karkand..

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

jak nie mam dodatków do bf3 to nie muszę ich ściągać?

To byloby bez sensu jezeli nie masz dlc a Ci sie sciaga. Jaki to ma sens? Nie masz dlc nie sciagasz ;p Bezsensownie by miejsce na twardzielu kradlo ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Teraz doszedł patch i do podstawki trzeba ściągać 9 GB a jeśli kupisz premium coś koło 15 GB (tak nadal mówie o patchu o.O)

B2K - ok 5 gb (trzeba ściągać do podstawki)

AM - ok 4 gb (też do podstawki)

CQ - coś koło 2,5 GB (tylko jak kupisz CQ lub premium)

AK - też coś koło 2,5 GB (tylko jak kupisz AK lub premium)

Na to wychodzi +/- 9GB do samej podstawki (gdzie ok. 100 MB wprowadza coś do naszej gry a reszta wprowadza B2K i AM które trzeba KUPIĆ!!!) a jak kupujesz premium to +/- 15 GB (B2K + AK + AM + CQ... masakra ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...