Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Takie debilne pytanko odnosnie Asasina II?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze glupie, ale..

czy gra jest bardzo krwawa? :D

bo kolega mi pozycza na tydzien, a ja mam slaba psychike i jak bedzie trzeba co chwile komos rznac gardlo to ja chyba nie wytrzymam :/ na taka krew jak w strzelankach to ja leję, ale takie zarzynanie ludziom gardel to dla mnie stres :( duzo tam bedzie tak trzeba, czy wiekszosc da sie zalatwic "klasycznie"? (czyli jakis miecz,piesci..)

Prosze o niewyzywanie mnie i po prostu odppwoedzi -,-

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano · Ukryte przez DesoPL, 20 Listopada 2012 - Obraza
Ukryte przez DesoPL, 20 Listopada 2012 - Obraza

Ja pierdole ile Ty masz lat ,6?

Bój się poderżnięcia gardła w grze = Nazywaj się umotex.

Fail , bitch.

//ogarnij słownictwo

Żebyś kurwa się nie pociął. Ty chyba nie wiesz niedojebana pizdo co to obraza.

To była kurwa obraza

/reflink

Opublikowano

Pewnie ma za mało lat i rodzice nie pozwalają mu w to grać. :/ Ach, te PEGI...

#topic

Tak, jest tam krew, nie patrzyłem w jakiej ilości bo to według mnie nie jest ważne. Decyduj.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

"Prosze o niewyzywanie mnie i po prostu odppwoedzi -,-"

Ja pierdole ile Ty masz lat ,6?

Bój się poderżnięcia gardła w grze = Nazywaj się umotex.

Fail , bitch.

A waść nie umie czytać ze zrozumieniem? Fail

Opublikowano

Stary, szczerze mówiąc to masz na pewno z 10lat. W twoim wieku katowane psychiki taką grą(bo akurat dla cb wystarczy taka gra) nie jest wskazane. Powinieneś przyzwyczaić się do sytuacji w życiu takiego typu i iść na podwórko z kolegą/kolegami, po odwalac głupa. Niby głupia sprawa ale to też innego albo szybka wizyta u psychologa - pomaga.

Wiem, że nie zastosujesz się do moich rad ale będziesz żałował, że grasz cały wolny czas zaraz po szkole a potem boisz się w nocy iść do spożywczaka.

Opublikowano

Zarzynaj gardła fajna sprawa lecz na krwi się nie skupiaj bo to pksele , najlepiej jak bedziesz kogos zabijac zamknij oczy i tyle.

/zakaz handlu

Opublikowano

Eh mam 13 lat i slaba psychike -,-

prosze o zamkniecie tego chujowego i zalsnego tematu :/

plz szybko bo zaraz cale forum mnie uzna za 10 letniego debila "."

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie bój się. To nie ma taka gra jaka myślisz. Możesz grać bez obaw ;) Też mam słabą psychikę ale tylko na horrory. Jak jakiś lepszy zobacze mam ciarki 2 dni ;p. I to nie przez mój wiek, gdyż mam 16 lat -,-. Tak to jest u niektórych ludzi ;p

Opublikowano

Często zabijasz, dużo krwi. Nawet samo PEGI mówi od ilu lat jest gra. Ale czy jest straszna? Nie, zdecydowanie nie. Po prostu brutalna.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...