Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Wall hack? Jak myślicie, zobaczcie sami.

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W dzisiejszej bitwie po raz pierwszy mi się złożyło że ktoś miał, że tak powiem "hacki" do wota. Każdy mówi: NIE MA HACKÓW DO WOTA, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE, bo większość plików jest na serwerze, wiec żeby używać hacków trzeba włamać się na serwa. Poniżej daje wam link do mojego filmiku na którym jest pokazane jak stojący za domem IS-4 zniszczył mnie.

https://www.youtube.com/watch?v=ugq0BL9v_wM&feature=plcp

Opublikowano

straszna jakoś ale nie o tym miałem pisać bo sa dwa wyjaśnienia tej sytłacji:

1. w wocie pewne budynki maja zbugowane tekstury/modele i da się przez nie strzelać oczywiście trzeba by to sprawdzic czy ten budynek jest z "powietrza"

2. to może byc jakiś hack ale nie wall hack (z tego co pamietam to wall hack pozwalał na widzenie przez ściany a nie strzelanie przez nie)

osobiście bym stawiał a 1 opcje bo na tej planszy z tego co wiem to kilka budynków było lub jest z powietrza i da się przez nie strzelać ale my nic nie możemy zrobić poza czekanie aż naprawia te błędy.

Opublikowano

A wziąłeś pod uwagę to, że między tymi budynkami mógła być przerwa? Ja sam czasem takich miejsc używam, gdzie masz przerwę 10cm gdzie można zesnajpić przeciwnika po 2giej stronie. Gdyby chłop miał wall hacka to strzelił by do ciebie wcześniej, bo po co miałby czekać aż go objekt objedzie?

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Up nie ma po między nimi przerwy. Myślę tak jak 2x UP w teksturach zapewne są przerwy i jakimś cudem szło przestrzelić.

Opublikowano

Wina niedopracowanych szczegolow obiektow. Ja raz stojac M40/M43 w budynku zniszczylem przez sciane E-100 gdy byl bardzo blisko mnie i atakowal.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Witam. W dzisiejszej bitwie po raz pierwszy mi się złożyło że ktoś miał, że tak powiem "hacki" do wota. Każdy mówi: NIE MA HACKÓW DO WOTA, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE, bo większość plików jest na serwerze, wiec żeby używać hacków trzeba włamać się na serwa. Poniżej daje wam link do mojego filmiku na którym jest pokazane jak stojący za domem IS-4 zniszczył mnie.

https://www.youtube.com/watch?v=ugq0BL9v_wM&feature=plcp

Ja bez wall hacka robie takie cuda :P

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie widzę czegoś takiego 1szy raz, miałem tak samo stałem za duzym kamieniem a przeciwnik normalnie go przestrzelił, jak znajdę powtorke to dam, ale raczej już nie bo mam ich 1k+. Mam nadzieje,że to wina tekstur a nie żadne cheaty.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

UP co z toją sygnaturą ?

Ja mam już 2k powtórek więc znaleźć coś to cud :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie widzę czegoś takiego 1szy raz, miałem tak samo stałem za duzym kamieniem a przeciwnik normalnie go przestrzelił, jak znajdę powtorke to dam, ale raczej już nie bo mam ich 1k+. Mam nadzieje,że to wina tekstur a nie żadne cheaty.

Moze pocisk trafil w kamien a po rykoszecie ty dostales.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Gdyby wot byłby dopracowany mega dobrze to włożenie tam lufy zajęło by 2-3 min :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

tak to bug.

Nie zauważcie kiedyś przelatującego przez górę pocisku ??

Jedziesz między górami, a tu z du** wylatuje pocisk i przenika dalej.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...