Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]tryb snajperski

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. Czy komuś z was też zdarza się przycięcie gry na jakieś 3-4 sek jak przełączycie na tryb snajperski? Niby to tylko 3sekundy, ale jak podjadę do kogoś i zrobiię zooma, zanim mi się odetnie, to gościu już mi ucieknie.. :/ I wiecie jak to zniwelować?

6cluij.gif

Opublikowano

Może to wina słabego sprzętu, za wysokich ustawień graficznych, "burdlu" na dysku:) Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Bardzo logiczne. Działa wszystko od zawsze, i nagle dzisiaj. Karta ? Hm. Nvidia 9800GT. Słaba? Nie wydaję mi się. Wyciąga te 40 fps na średnich.

6cluij.gif

Opublikowano

Ostanio na forum był temat że komuś wot się tnie , karta graficzna Gej Fors 210 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

DLa Ciebie staroć bo starsi Ci kupują. :) A ja sam muszę sobie uzbierać. A spełnia wymagania itd. Może nie trwa aż 5 sekund, ale 2-3..

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...