Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zacząć na s25 ?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mma takie pytanie posiadam 37 WP ranga szlachetny skile M4 zbr i ostrze (2 medale i boj) i takie pytanie mnie nurtuje .Czy zacząć od początku a może zrobic kilka kont 30 lvl i cisnąć na FB ? Przestał grać na PL nie dawno gdyż dostałem bana na 68 szaman za FB na stałe ; /.

Jakie opcjae polecacie mam czyste konto bez eq i 0 yang. Posiadam bufka 28 lvl około 25% na buffy ,drop 16 lvl mentala i cos tam jeszcze kilka kont po 20 lvl można tez wykorzystać

sygna.png

Opublikowano

Ja bym grał , miła atmosfera panuje na s25,

Pieniądze to nie problem zrób sobie dorpka Body 35 lv,

Lub nawet postać 30 level tak jak ci powiedział C.J // I rybki lowiaj ;D

Potem je sprzedawaj lub otwieraj , i małże sellaj ;)

//Inne pytania ? wal pw.

Opublikowano

Lepiej zrobić nową postać, ewentualnie dropkiem zrobić eq i dopiero zacząć wp. Aczkolwiek ogólnie to skoro masz chęci to graj na PL :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

No to czekam na dalsze wypowiedzi :) Aktualnie zmieniam Sysytem na WIN xp żeby metin działał a i co polecacie FB od kamera i jakies zablokowanie HS ? Bo akurat bana dostałem chyba przez FB ale taka sytuacja była że stałem sobie daleko m1 i nagle gm mi pisze siema ja mu odpowiedziałem no hej a on mi odp: ":)" .No i po 5h przychodzę z dworu a tu ban na drugie konto które stało koło tego do którego napisał GM, a gdzie napisał nie dostałem :P.

sygna.png

Opublikowano

...drop 16 lvl mentala...

Doexp do 18lvl, zrób silne na M1 i idź do Lochu Małp - 1-2 dni i zdobędziesz całe EQ medali, które możesz sprzedać.

...a może zrobic kilka kont 30 lvl i cisnąć na FB ?...

2-3 dni i konto będzie zbanowane - nie ma to większego sensu.

...posiadam 37 WP ranga szlachetny skile M4 zbr i ostrze (2 medale i boj)

Posiedź w M2 na kamieniach metin na których możesz dobrze zarobić.

Gdy zdobędziesz wystarczającą ilość Yang zrób nową postać i zacznij sobie od początku (zarobione Yang przeznacz na EQ dla nowej postaci).

Opublikowano

Czekaj na połączenie serverów. Teraz na każdym servie takie nudy są. Albo tera sobie na fb połów zarób kase i później po polączeniu bedziesz bogaty.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ja bym wbil na s25 3x 30lvl i ustawil fB ja osobiscie mam jednego i wczoraj zlowil 10malz z czego biala perla i niebieska czyli zarobek 24 kk ;)

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...