Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.4.2 Serwer PVP ! 200 slotów ! NO-PREMIUM >>Wejdź Tutaj<<

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera: pvp.prostorm.net

IP ts3: ts.prostorm.net

Ilość slotów: 200

Cześć, dzisiaj zaprezentuję Wam, serwer PVP, pod wersję 1.4.4.

Gra polega wyłącznie na rozrywce

:D, tzn. zabijaniu.

Pojawia się pytanie jak zdobyć eq na serwerze PVP

:D, w bardzo prosty sposób, są specjalne skrzynki na spawnie, z których się bierze eq :D

O eq nie trzeba się martwić ! respi się indywidualnie dla każdego gracza co 5 sekund

Eq w tych skrzynkach to:

-diax set Prot3

-diax miecz Ostrość3

-łuk moc2+strzaly

-mikstury: instant damage,życia,siły

-jedzenie: dobrze wypieczone mięsko

:D

Serwer jest nowy więc graczy też nie jest dużo, lecz do rozrywki wystarczą 2 osoby

:D, żeby

już się bić :P

"Super" rzeczą jest fakt, że na serwerze funkcjonuje ranking PVP [kto naj. zabił itp.].

Inną ciekawą rzeczą jest plugin, który daje szanse na zdobycie głowę zabitego gracza.

Sorry za te reklamy w prezentacji, ale to już jest wina forum.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Ty jesteś kretynem. Gm deb** mam tylko ja i admin... Założę się, że jesteś młodszy ode mnie .. ja mam 17 lat.

Sami wejdźcie i sami sprawdźcie.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Masz 17lat? Kpina. Kolejny serwer prowadzony przez zje**ne dziecko . Wchodzi na kogoś serwer i reklamuje.

2012-11-16 22:52:10 [iNFO] [[32;1mGracz[37;22m] [37;1mPiranessi[32;1m[37;1m:[37;22m MC.PROSTORM.NET <--1.4.4 Serwer Minecraft'a, 200 slotów WojnyGildii, zapraszam || No-Premium [surv] [m

2012-11-16 22:52:13 [iNFO] [[32;1mGracz[37;22m] [37;1mPiranessi[32;1m[37;1m:[37;22m MC.PROSTORM.NET <--1.4.4 Serwer Minecraft'a, 200 slotów WojnyGildii, zapraszam || No-Premium [surv] [m

2012-11-16 22:52:15 [iNFO] [[32;1mGracz[37;22m] [37;1mPiranessi[32;1m[37;1m:[37;22m MC.PROSTORM.NET <--1.4.4 Serwer Minecraft'a, 200 slotów WojnyGildii, zapraszam || No-Premium [surv] [m

Idiota. Nie polecam i hejtować frajera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...