Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawn Of War Dark Crusade [Nie odnaleziono sterowników...]

Psychodelik003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z grą Dawn Of War Dark Crusade.

Wczoraj sobie ją pobrałem wszystko pięknie git się zainstalowało bez problemu.

Odpalam grę i tu proszę taki błąd: "Wystąpił błąd podczas inicjalizacji systemu!".

"BŁEDY: Nie odnaleziono sterownika. Upewnij się, że pakiet DirectX został prawidłowo zainstalowany."

Miałem już jakiegoś directa na kompie, ale skoro nie działało postanowiłem zainstalować tego co pobrało razem z grą.

Też nie działa. Sterowniki mam na 100% dobre działające. Kumpel doradził mi pobranie jeszcze raz najnowszych no to kit pobrałem zainstalowałem.

No sterowniki jak talala. Ale gra nadal nie działa, a na prawdę wielka ochota mnie na nią naszła ;P

Moja karta graficzna to: GeForce 9800 GTX+

Proszę o szybką pomoc!

c536b6e5665f5.jpg

Opublikowano

Przepraszam ale...

Wczoraj sobie ją pobrałem wszystko pięknie git się zainstalowało bez problemu.

Przyznajesz się do piractwa ? Czy pobrana przez steama ?

Co do problemu. Pobierz z internetu najnowszą wersje Direct'xa powinno pomóc.

I powiedz jaki masz komputer.

Opublikowano

No właśnie chodzi o to, że kurcze nigdzie na internecie nie mogę znaleźć takiego Directa.

Mógłbyś najlepiej dać mi do niego linka? Bo kurcze kombinuje i kombinuje i nigdzie nie mogę znaleźć. Raz tylko pobrałem jakiegoś, ale to było zapakowane przez WinRara i był tam jakiś pliczek i nie wiedziałem co z nim zrobić.

A ja bym chciał instalke directa.

A co do tego piractwa to nie do końca tak. Kupiłem grę, ale brat mi ją przez te kilka miesięcy tak zarysował, że nie da się już zainstalować. No, a skoro raz ją już kupiłem to po co mam kupować 2 raz przez głupotę brata?

A komputer to mam tak: Windows 7

Pamięć RAM: 4 GB DDR2

Karta Graficzna: GeForce 9800 GTX+

Procesor: Intel ? Core? Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz

edit* 16:49. Kumpel mi dał linka do najnowszego instaluje i piszę, że mam już najnowsze, a gra nadal nie działa.

c536b6e5665f5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...