Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam narazie 300zł ale mam zamiar nazbierać <800zł i czy z tyle kupie Xboxa 360 ? i może ktoś powie (kto sie zna) jaki to ma być bo wiem że sa jakieś ELITE PREMIUM ARCADE i róznią sie ceną i dyskiem twardym a wyczytałem że on do niczego sie nie nadaje np 120GB i nawet nie mozna sobie gry skopiować więc lepiej wziąśc ARCADE bez dysku ?? i czy moge go bez problemu podłączyć do monitora np CRT jakiegoś starszego ?? bo TV mam b. stary to nawet nie myśle o tym ponieważ nie oglądam TV

Opublikowano

ja za 800 kupilem x'a 20gb, teraz wszedl nowy software i mozna normalnie wgrywac gry na dysk, dzieki czemu wiekszy dysk jest przydatny (oczywiscie 256mb moze Ci wystarczyc jesli ich nie chcesz wgrywac na dysk) jakas pamiec to to musi miec zebys mogl savowac gry ;) pozdr.

Opublikowano

hmm zalezy czy chcesz kupic nowego czy uzywanego

bo na nowego ci niestarczy

ja zdecydowanie ole nowego bo w uzywanym nie wiem co jest

ja mam EPA i dla mnie jest spoko

czy zdecydowanie wole ps3 dla mnie lepsza ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ale ps3 nie można przerobić (tzn jeszcze nie ma sposobu)

a software czyli chodzi o ten ixtreme 1.6 ? ... a może podacie linki do X'ów które sie opłacają ...albo do 1000zł bo chce sie zorientować dowiedzieć jak najwiecej a potem za jakies 2-3miechy jak bede miał kase to kupie :D

Opublikowano

Na Alledrogo używki, uszkodzone możesz kupić ~100zł, z naprawą za kolejne 100 i przerobić za 60, wiec w cenie gry w sklepie, nie próbowałem tak zrobić, tylko się zainteresowałem może sam sie zastanowisz nad tym ;P

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.