Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Multigenerator

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniam Multigenerator mojej produkcji. Jest to narazie wersja BETA. Wszelkie błędy będą sukcesywnie poprawiane.

Download:

http://www.mediafire.com/?br3aipp83935ddp

Skan:

https://www.virustotal.com/url/52578c0f052ea6d8289f14cac7bceefe46ff863211f1ad9485ad658ed9a4567a/analysis/1352901878/

1. Aplikację należy zainstalować używając Setup.exe (odinstalować możemy w panelu sterowania tak samo jak wszystkie inne programy).

2. Po instalacji dostęp do programu mamy w manu start.

3. Obsługa programu nie powinna stwarzać problemów.

4. generator.jpg

5. W chwili obecnej generator obsługuje moją stronę tj. www.istvanpl.tk, MPCForum.pl, Face****.pl (propozycje innych stron, posiadających własne generatory proszę przysyłać przez zakładkę "kontakt" na mojej stronie; wkrótce dodam jeszcze uniwersalny kod pod fora, które nie posiadają swojego generatora oraz prawdopodobnie kod w języku angielskim do publikacji na forach zagranicznych).

6. Największą zaletą tego programu jest to, że nie musimy wypełniać kilku generatorów prezentacji. Wystarczy raz wpisać dane, aby otrzymać prezentacje na różne fora/strony.

Opublikowano

Jesli wpiszesz wszystkie dane i likniesz przykladowo MPCForum to wyskoczy Ci kod który wklejasz na forum i masz prezke serwera. Potem możesz kliknąć inny przycisk i nie musisz 2 raz wpisywaćwszystkich danych.

Opublikowano

Jesli grafika fajna to sie przyda moglby ktos wkleic i pokazac jak dokladnie to generuje ?

Jeśli klikniesz mpcforum to Ci wygeneruje taką grafikę jaka jest w generatorze mpc :P Przecież tematy z innym generatorem niż forumowy są zamykane:P

Opublikowano

oO To extractora też się podaje do prezki ? Dobra wiem chodzi o to czy można go wypakować. :D

Programik na pewno się przyda ale nie w tym dziale.

Opublikowano

UP: jeśli ktoś potrafi zrobić extractora pod klienta którego zwykłym się nie wypakuje to czemu nie?:P Posiadająć extractor można sobie dodać potem wszystkie itemki do kamermoda jeśli ktoś wie jak to zrobić:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...