Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skasowanie poziomów.

porzuc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzi mi to żeby z 70lv 10 prestiżu zrobić znowu 1lv bez prestiżu tak jak na początku i żeby od nowa wbijać poziomy. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mnie nakierował jak to zrobić. Jeżeli są już takie tematy to prosiłbym o wysłanie linku albo coś :) byłbym wdzięczny :D

Opublikowano

Wejdz tam gdzie masz zainstalowanego Steama i usun folder "userdata". Następnie wejdź "SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/players - usuń pliki .stat (STEAM MUSI BYĆ WŁĄCZONY)

Później Steam --> Opcje --> Pobieranie + Cloud --> Wyłącz Synchronizację Steam Cloud dla gier, które ją obsługują .

Włącz MW2 - powinieneś mieć 1lvl. Wejdź na serwer wbij 2 lub 3 level. Wyjdź z gry i z powrotem "Włącz synchronizację Steam + Cloud dla gier, które ją obsługują"

Na nowo włącz mw2 i bij levele : )

Opublikowano

ok, fajnie, dzięki, tylko taki problem :( w players nie mam pliku .stat , może ma to jaką dłuższą nazwą albo coś ?

a już wiem o jakie pliki chodzi :D zaraz zobaczymy czy działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...