Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]: O te całe wasze NXy ;D

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanko do Was userów CA czyli stałych bywalców Nexona. Skąd wy bierzecie te NX ? Widzę tu pytania typu co kupić za 100k nx itd. Skąd to bierzecie ? :) O ile wiem w WarRocku (też Nexon) 100k nx kosztuje krocie. A wątpię by każdy kupował, aż tyle NX za taką kase. ;)

Czy na CA nx są tańsze ? Bo na NEXON ma i WR i CA i jak kupię na CA nx to na WR też to mogę mieć.

Opublikowano

takie osoby to fanatycy combata, którzy mają opsesję na kupowaniu nowych broni, na perma, lub jakiś nieprzydatnych rzeczy

Opublikowano

Czy na CA nx są tańsze ? Bo na NEXON ma i WR i CA i jak kupię na CA nx to na WR też to mogę mieć.

jebłę kurwa jebłę...

Sprzedaje je ta sama firma, więc jak może być tańsze w zależności od gry ?

Niekiedy ludzie faktycznie kupują, ale chyba mają za dużo kasy i zamiast kupić sobie normalną grę w której niema P2W i każdy ma takie same szanse to wolą mieć przewagę nad graczami F2P. Ale cóż...

Inni kupują od np. Ruskich których waluta jest dużo tańsza bo to biedniejszy kraj, więc np. u nich NX kosztuje o np. 50% taniej niz w Polsce.

Inni wykożystują różnego rodzaju przekręty z telefonami (nie będę o tym pisał, pisałem już raz, kto chciał ten wie.)

No i niewiem jak jest z Ankietami, czy są już w EU czy nie. Ale na Amerykanskiej wersji gry można robić ankiety i za nie dostawać NX

i @up.

Takie osoby to nie fanatycy, tylko ludzie którym gra sie podoba i w jakiś sposób to dzięki nim gra sie trzyma a nie pada po roku.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

niechce mi sie, i nie wiem czy on działa dalej. działał około 2 lat temu więc...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...