Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Livebox..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu do rzeczy :

Zamówiłem łącze tepeesa. Przyjechali założyli git. Poszedłem do tepe, zamówiłem livebox'a, instaluje i przy punkcie rejestracji pisze, że coś tam jest źle i proszę sprawdzić czy umowa została dostarczona do tepe, gdy została dostarczona itp. I nie wiem czy trzeba czekać pare dni aż u nich te łącze telefoniczne się aktywuje czy co ?;D Piszę tutaj gdyż dodzwoń się do tp na linię. ;)

Opublikowano
Od razu do rzeczy :

Zamówiłem łącze tepeesa. Przyjechali założyli git. Poszedłem do tepe, zamówiłem livebox'a, instaluje i przy punkcie rejestracji pisze, że coś tam jest źle i proszę sprawdzić czy umowa została dostarczona do tepe, gdy została dostarczona itp. I nie wiem czy trzeba czekać pare dni aż u nich te łącze telefoniczne się aktywuje czy co ?;D Piszę tutaj gdyż dodzwoń się do tp na linię. ;)

wlasnie cos oni zjebali bo normalnie sie dzwonilo i leciala taka muzyczka i sie czekalo na przyjecie przez moderatora a teraz jest ciagle zajete...

wiec niestety nie wiem co masz zrobić radze się przejść do punktu tam albo google :/

71170943.jpg
Opublikowano

Chociaz moj koles ma liveboxa juz dosc dlugo a dzisiaj mu net nie dziala :D(tez nie ma sygnalu z gniazdka) mozliwe ze TPsa cos znow zje**la

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Czekasz na aktywację sprzętu, bo potem wiążą z tym TV, telefon itp.

Zawsza 0800 102 102 i wszystko jasne :)

@up

U mnie śmiga. Livebox od prawie 4 lat :)

f.png