Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wyjątkowy prezent od riotu na pbe

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie prezent, to taka jak by rotacja którą dostajemy co jakiś czas żeby pograć sobie postaciami których nie mamy. To chyba jest co sobota.. ale dokładnie nie wiem.

1336679897-U627890.png

Opublikowano

Stare, to nawet nie jest prezent. Posiadasz tylko wszystkie champy, lepiej by było gdyby również były all skiny dostępne, a nie champy, champs sucks.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kiedy da się tam zarejestrować ? Bo ja nie mogę coś, więc proszę o pomoc lub jakby ktoś miał konto i mógłby się podzielić proszę o pw napisać login i hasło, oczywiście hasła nie zmienię. Help me :)

Opublikowano

wy wiecie idioci ze to jest public beta ? a nie jakis server prawdziwy ? jak widze nie raz typkow ktorzy maja po 800 winow na pbe i 1700 elo to smiac mi sie chce jak o jezu, od czasu do czasu tak robia, sam mam konto na pbe ale do testowania nowych postaci czyt. gram sobie z kims 1 vs 1 arene treningowa, albo jak mi sie nudzi trolluje rankedy i feeduje, kazdy potem " report report " a tu co ? po 30 ztrollowanych rankedach ze statami 0/30 nawet bana nie mam ^^ pozdrawiam osoby ktore nie wiedza co znaczy skrot PBE

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...