Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowość o ammo

JASIU17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Facepalm..

No BP pokazało co umieją ^^

Nie chcą się pogodzić, że coraz bardziej rozpieprzają tą grę.

Za mało dochodu w MHH macie, że reklamujecie jakieś stronki na forum D O ?

userbarcopy.png

Opublikowano

NAPRAWIONE?! CO NAPRAWIONE ! to nie był błąd! znowu mydlenie oczu naiwniakom ! Po prostu chodzi o to: Zrobiłeś wrota i masz za dużo ammo a nie chcesz z 4x bić alienów tylko 1x a niestety nie masz wypo na wyloty ? Sellnij 4x za kredyty, wkońcu najwyżej wydasz następne uri.

Żałosne i tyle

LOL

Opublikowano

JA i tak z bocenia mam tyle ammo i z darmowych klików że mogę z samego x2 walić nawet straunerki, ale współczuję na DO naprawdę tym, którzy białkę i zielonkę traktują jak coś ważnego, w sumie i ja jestem oszczędny.

Opublikowano

Opisałbyś to na forum, a nie dał linka.

Co do tematu. MASAKRA. Pogieło tych ludzi. Teraz jak ktoś ma 100.000 x4 to co? Na alienki? Żal...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

hahaha lol poj*by za niedługo to rejestracja będzie płatna i aby wejść na mape potrzeba wysłać sms'a za 10.84 haha lol naprawdę to już przegięcie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

noż ku...wa mać ja pie...ole ja tak samo i odkąd pamiętam jak miało się cpu to normalka że kupisz sobie najtanszą amo czy lepsze rakietki jak ja żeby sobie postrzelać... a teraz to rozje...ali dokładnie jaki bąd przecież to normalka była ja tez mam ammo w pyte dużo ale sory to ja wybieram z której mam bić a nie będą mi dyktowac... zastanawiałem się z które wrota robić żeby uzyskac laserki ammo uri itd teraz już nie muszę może teraz trzeba pomyśleć jak konto sprzedać... fuck trzeba jakiś strajk zrobić bo najpierw dali te wszystkie apisy zeusy havocki później niby naprawili błąd dmg którego i tak nie było po prostu jak się dorobiłeś to ładnie się strzelało zabrali osłone którą dawały drony... alieny są mocniejsze i jeszcze to niech sper...lają niech jeszcze wszystko za uri będzie... żal....

Opublikowano

noż ku...wa mać ja pie...ole ja tak samo i odkąd pamiętam jak miało się cpu to normalka że kupisz sobie najtanszą amo czy lepsze rakietki jak ja żeby sobie postrzelać... a teraz to rozje...ali dokładnie jaki bąd przecież to normalka była ja tez mam ammo w pyte dużo ale sory to ja wybieram z której mam bić a nie będą mi dyktowac... zastanawiałem się z które wrota robić żeby uzyskac laserki ammo uri itd teraz już nie muszę może teraz trzeba pomyśleć jak konto sprzedać... fuck trzeba jakiś strajk zrobić bo najpierw dali te wszystkie apisy zeusy havocki później niby naprawili błąd dmg którego i tak nie było po prostu jak się dorobiłeś to ładnie się strzelało zabrali osłone którą dawały drony... alieny są mocniejsze i jeszcze to niech sper...lają niech jeszcze wszystko za uri będzie... żal....

już jest normalnie

sygnacu.jpg

Opublikowano

Niszczenie gry - lvl hardcore.

Czyli bajbaj moje 10mln ammo ;d Przynajmniej uri będzie troche więcej przez chwilę.

Opublikowano

hahahahaahah, ja pierdole. znałem kolesia z PL1 co miał 28 mln białki, i co on ma z tym zrobić ? Żałosny jest BP...

1378146534-U712811.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...