Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Arrse

arrse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od pewnego czasu nurtuje mnie jedno zasadnicze pytanie, dlaczego niektórzy gracze mają nieznaną flage tóż przy nicku w arrse? Chciałbym prosić o wytłumaczenie mi tego i czy jest możliwość zrobienia tego? Chciałbym napomnieć że wczoraj instalowałem kilka porgramów typu hide my ip, auto hide ip i hotspot shield i udało mi się osiągnąć zamierzony cel jakim była niezidentyfikowana flaga, czyli ze znakiem zapytania nie polska. Nie wiem ktory program to wywołał a dzisiaj robiłem re-install hotspota i on w ogóle nie działa a pozatym jak flaga była question marked to hot byl wyłączony bo w momencie jego włączania net nie działa. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Opublikowano

Mam ten sam problem... Tym nie warto się przejmować...

ARSSE sprawdza i przydziela danemu graczu (na podstawie jego IP) pochodzenie.

Gdy program nie potrafi zidentyfikować gracza przydziela mu flagę w tym wypadku (flagę ze znakiem zapytania) :D

Dostępne flagi:

.../ARSSE/flags

Opublikowano

A nie da sie tego w jakis sposob wymusic bo chcialbym pogragrac troche incognito ;p poprostu zeby przy moim nicku byla ta flaga:P i nikt nie widzial skad pochodze

Opublikowano
A nie da sie tego w jakis sposob wymusic bo chcialbym pogragrac troche incognito ;p poprostu zeby przy moim nicku byla ta flaga:P i nikt nie widzial skad pochodze

Jedynie co mi przychodzi do głowy to zmiany proxy. Spróbuj programem Proxy Switcher. Więcej info znajdziesz w google ;)

Czy zadziała? Tego nie wiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...