Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

erthdevil [Hamachi]

dLuKaShs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby dlatego, że ktoś będzie siedział na takim serwerze i expi przez jakiś czas, a tu nagle HA zamyka serwer, bo mu coś siadło. Straciłeś czas na exp, który mógłbyś wykorzystać na inne cele, np. zrobienie EQ na jakimś PvP serwie lub exp na dedyku.

Tylko to napiszę. Nie chcę zamykać serwer na zawsze. Wyżej czasem będzie owszem zamykany ale to z powodów prac. O których na pewno będzie informowane na forum. Dziękuję i dobranoc.
Opublikowano

Tak żałosne ..Ludzie to nie jest Hard juz 2 osoby maja 250 praktycznie wiec lol jedyny - to to ze pisze ze sobota- niedziela od 9:00 On jest 10:21 i nadal nie ma Ga^^

Opublikowano

Hades;d. Ja pierwszy wbiłem 250 na serwerze:D.

Hades ja pierwszy wbiłem 250;d. Nick mój Makello drugi jest Cyrmes czy jak się nazywa on:). Polecam serwer serwer ne hard w 2dni spokojnie wbija się 250:).

Opublikowano

Raty po 30%? Czyli doświadczenie bedzie leciało ponad 3x wolniej niz na PL? Bo na PL są raty 100% i wg. niego sie ustala raty dla privów.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

hard serv z full eq i 100 lv na poczatek? faktycznie hard...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...