Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nidalee - Zmiany Wizualne.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym was poinformować, że kolejna postać dostaje visul upgrade, jest nią Nidalee;

Temat z opisem;

http://eune.leagueoflegends.com/news/visual-upgrade-nidalee-bestial-huntress

Zdjęcia;

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/November_2012/2012_11_14_Nidalee_Visual_Upgrade/Nidalee_comic.jpg

Co myślicie o zmianie? Udana? Ja jestem stanowczo na tak.

Pozdrawiam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dokładnie, wtedy przemiana nid, przypominała mi kota (?), który wg. mnie nie był udany.

Teraz riot wreszcie wziął się za nia, i ulepszyli ją. Nawet jej włócznia, oraz wygląd standardowy (nie w przemianie tygrysa) wygląda przyjemniej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bardzo DUŻY + dla riotu, cieszę się że właśnie ta postać gdyż nie wygląda ona za pięknie ^^.

Po tych zmianach fajnie wygląda skórka "pokojówka niedalee" ale za to tiger trochę gorszy xD.

Ogólnie fajne zmiany !!!

Opublikowano

Wygląd OP, teraz tygrys wygląda jak taki szablo zębny a Nidalee jak taka azteczka ( Nie wiem czy poprawnie odmieniłem ), dzida jest wreszcie laserowa !! xD Najpierw Vladimir dostał fajnego make-up'a teraz nidalee a potem kto wie, jak na razie to coraz lepiej im to idzie.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Super, fajnie że reworkują stare postacie. Musze przyznać od strony graficznej całkiem ładna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...