Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlenet sprawdzanie Online

Savicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze w sprawie a raczej z zapytaniem czy da się sprawdzić kiedy ktoś jest online albo jakie ma staty itd?

Pozdrawiam

Stawiam plusiki :3

bez gif.

Opublikowano

Czy ktoś jest online możesz sprawdzić w grze na liście znajomych jesli masz tą osobę w znajomych lub jeżeli ostatnio z nią grałeś.

Można sprawdzić dokładne statystyki gracza na profilu na stronie battle.net Wystarczy, że twój znajomy pośle Ci link do jego profilu i masz wszystko co chcesz czyli: hp, itemy, klasa postaci itp. itd.

Opublikowano

Nie mam konta w diablo niestety zostało skradzione dlatego chce sprawdzic co sie z nim dzieje moze inne sugestie?

bez gif.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie masz jakiegoś znajomego na liście? Zawsze można sprawdzić ale i tak na niewiele się to zda ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak mam wielu dzisiaj nawet u jednego byłem ale usunął wszystkich przyjaciół.

Dodam że w 2 dni wbił 60+20paragon.

czy to bot?

czy dostanie bana?

bez gif.

Opublikowano

czy dostanie bana nie sądzę :). a co do sprawdzenia kiedy jest online to raczej nie ma takiego sposobu. Jeśli chcesz odzyskać konto to pisz do supportu każdy ma prawdo do o ile dobrze pamiętam 2 rollbacków swojego konta. Co za tym idzie bez problemu możesz odzyskać konto. Polecam też zakupienie/zainstalowanie autenticatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...