Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak wam się gra T32,

Havoc3xT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam T32 i mam zamiara isc dalej. Wymaxowalem ale jak dla mnie to koszmar! penetrcja z 7tieru mnie dobija ... W prawie wszystkich czolgach mam wiecej zabic niz bitew a tutaj to ja jak zabije jednego to jest dobrze. ;/ Napiszcie mi jak sie wam nim gra albo grało, jakie sa jego + i - bo jak tak dalej bedzie szlo to 150k free expa zrobie z czegos innego xD

Opublikowano

Mi się nim bardzo dobrze grało mimo, że to był mój pierwszy VIII HT i nie wiedziałem jeszcze, gdzie są weak spoty wyższych tierów. Bardzo dobry na pojedynki 1v1. Właz nie jest taki łatwy do trafienia jak u T29 i na dodatek ma mniejszą wieżę. Jest to najczęstszy czołg wybierany na zawodach, więc coś w nim tkwi ;).

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Dla mnie byl OK. Nie lubilem tego dzialka 105mm ze wzgledu na penetracje ale nadrabialo to szybkostrzelnoscia i celnoscia . Radze wgranie modow z czulymi punktami czolgow, znacznie ulatwi Ci gre tym czolgiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Może byś podał linki i instukcje instalacji..

Ja się na tym kompletnie nie znam.. i jak każdy mod umiem wgrać to to mi nie działa..Pospułem przez to 2 razy WoT'a

Dla autora tematu.

Czołg no jak już zauważyliście działem niegrzeszy, nadrabia to szybkostrzelnością.

Największym jego atutem jest mobilność i niezniszczlna wieża 298mm..

Nic jej nie przebije najwyżej ci optyke uszkodzą lub działo rozwalą.

Naucz się nim konotwać to nawet IX tiery odbije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...