Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] windows 7

Lago1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serdecznie przepraszam ale nie wiedziałem gdzie mam się zwrócić z problemem : mianowicie

mam pytanie co się stanie jeśli nie z aktualizje wina w ciągu 30 dni nie wiem nie będzie się chciał włączyć czy nic sie nie stanie

: ps ma ktoś może klucz aktualizacji do windows 7 bardzo bym prosił i przepraszam za ten post

Opublikowano

Nic się nie stanie. Klucza raczej nikt ci nie poda, ponieważ jest to piractwo. Piractwo na forum jest surowo karane :P.

ale ja mam windows 7 orginalnego tylko klucz mi nie działa bo jak go nie potrzebowałem i byłem na win xp to kolega z niego skożystał i teraz nie działa mi !

Opublikowano

ale nawet jeśli bym nie z aktualizował w ciągu 30 dni to nic się z systemem z kompem nie stanie nie wiem nie będzie sie chciiał włączyć czy coś takiego powiadomienia o aktualizacji chodzi mi o to czy bez tego klucza moża normalnie pracować na kompie przez lata czy po 30 dniach coś sie z nim stanie

Opublikowano

Zablokuje Ci się komp po 30 dniach ... ściągnij poprostu jakis legalizator na Windows 7 i już po kłopocie :D

Opublikowano

Zablokuje Ci się komp po 30 dniach ... ściągnij poprostu jakis legalizator na Windows 7 i już po kłopocie :D

a jak to działa polecisz mi jakiś

Opublikowano

Zaraz ci wysle tego którego ja używam .. sekundka

Tu masz Legalizatora :

https://hotfile.com/...r_v1.7.rar.html

Skan:

https://www.virustot...41433/analysis/

post-305679-0-39549000-1352921775_thumb.png

Gdy uruchomisz Windows 7 Loadre wciskacz Install ... chwile to potrwa potem będzie Ci kazał zrestartowac kompa ... zrob to ... i bedziesz sie cieszył "Oryginalnym Windowsem" :D

Opublikowano

Piractwo zabronione na forum wiec nie wiem co to tutaj robi

Bardzo madry pomysl oddania klucza -.-

Jakie oddawanie Klucza ??:D uspokój się chopie ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...