Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sadzicie o tym tablecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio szukalem sobie tableta, i znalazlem.

allegro.pl/overmax-tablet-10-1-android-4-led-najszybszy-tb09-i2762453856.html

I mam pare pytan.

1. Czy jest warty tej ceny?

2. Czy mozna kupic cos lepszego lub rownego za mniej lub moze w takiej samej cenie?

Pozdro.

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Dobra kazdy ma po liku (no prawie), teraz mam inne pytnaie. Znacie jakies dobre tablety do 400ZL? Moje wymagania to przynajmniej 512MB Ramu i procek 1000Mhz oraz tak ok 8 cali. Pozdro :)

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Narwanyś trochę... poczekaj jeszcze, zapoluj na Nexusa 7, ten to Ci wystarczy na długi czas, a nie, że potem będziesz żalił się o zacinaniu na 1 rdzeniu.

Dokładnie tak. Nie pali się, spokojnie. Ja kupując tablet kierowałabym się raczej firmą... taką, której można ufać. Wolę dać więcej niż później się rozczarować. Ah i osobiście Manty nie polecam.

A co do tabletu z tematu - nie jestem przekonana. Fakt ma swoje gabaryty, ale prawda jest taka, że chińska podróbka Note ma prawie takie same podzespoły, ale to nie znaczy, że jest równie dobra.

Opublikowano

Wpadłem na jeszcze inny pomysł. Na amerykańskim eBayu masz iPada mini za ~200$ czyli ~900zł.

A za 750 ma Nexusa... z Tegra 3. 150zł to jest aż tak dużo ? Według mnie nie jak na sprzęt tej klasy, różnicę byś zauważył po 5 minutach użytkowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...