Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pojedynek Zed vs Fiora

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie kto by wygrał Walkę?

Fiora vs Zed

Chodzi mi o taki pojedynek 1 na 1 Kto jest bardziej Op :O kto by wygrał? jak myślicie?

Opublikowano

Fiora.Myślę tak ponieważ zripostowała by jego skilla którym zadaje największe dmg i zadała swój, dodatkowo leczy ją pasyw.Ogólnie to zed jest dobry do harrasu i do uciekania ale w 1v1 jest przeciętny

Opublikowano

Fiora zlaszczyłaby go jak chciała. Boost as, riposta 1 vs 1 prawie nie do wygrania. Jeszcze masz ulta, którym się leczysz + nie jesteś target'em.

wobqx.jpg
Opublikowano

fiora ciśnie 90 % postaci ad. Riposta może skontrować skille/aa zadające tzw Tons of dmg, dash, speed attack, speed do tego ulti untargetable - healające i zadające dmg. Z takim samym buildem zed padnie

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Zed i Fiora do obie postacie op bardzo dobre.

W 1 na 1 oczywiście że fiora, lecz myślę że Zed jest lepszy do Team Fightów, dzięki swojemu ulti. :)

Opublikowano

jeden jak i drugi champion sa do dupy i nie nadaja sie na zadna linie (moze do jungli) brak cc, kontrowane przez prawie kazdego bruisera z glupim stunem

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Oczywiscie ze zed, fiora to jest troll pick, pod ad pada jak szmata, pod offtanka nic nie bije, pod ap to samo. Zed jest mocny, esc sys, harras ogolnie swietna postac.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Oczywiscie ze zed, fiora to jest troll pick, pod ad pada jak szmata, pod offtanka nic nie bije, pod ap to samo. Zed jest mocny, esc sys, harras ogolnie swietna postac.

Pod ad pada jak szmata? to ty chyba nigdy w życiu fiorą nie grałeś i weź nie piernicz bzdur

pod Ad jest taka silna że ubijałem każdego tanka

Opublikowano

@up

ty ubijales pewnie jakis noobow. picknij fiore na 2k elo i zrob cos tym gownem

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Pod ad pada jak szmata? to ty chyba nigdy w życiu fiorą nie grałeś i weź nie piernicz bzdur

pod Ad jest taka silna że ubijałem każdego tanka

Tsa w early jest dobra ale wystarczy 100armora i nic nie robi i pada jak szmata. Pasywka to jej jedynu +

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...