Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MoH: W - Czy pójdzie i czy PC/PS3

WojProGamePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Posiadam Bf3 i idzemi na 1280x1020 spokojnie na średnich

Mój sprzęt:

Win 7 32bit

Procek: AMD Athlon? II X4 620 Processor (4CPUs) ~2.6 Ghz

Pamięć 4gb

karta: Nvidia Geforce GTS 250

Myślę, że mi pójdzie ale czy na 1920x1080 co najmniej średnie ustawienia?

Pozatym waham się nad kupnem na PS3 i Pc. Na początku myślałem o PS3, ale nigdy nie miałem FPS na konsole nie wiem jak będzie mi szło.

Proszę o doradzenie co zrobić...

Pozdrawiam

Dam 3 kody 30 dni na ps+ za jąkąś gre na pss (najlepiej fifa 13) :)

Opublikowano

Na średnich przy rozdzielczości 1920x1080 może być ciężko, ale na 1280x1024 MoH będzie trochę lepiej chodził niż BF3.

Co do tego, czy wybrać wersję na PC czy PS3 ja oczywiście wybrałbym PC, ale sam nie mam konsoli i nie też nie grałem nigdy w żadnego FPS'a na niej, ale według mnie na padzie nie będzie się grać tak dobrze jak z klawiaturą i myszką. Po zatym wersja na PC ma pewnie trochę lepszą jakościowo grafikę (ale tu mogę się mylić).

Opublikowano

Jednak wciąż się nie przekonuje... :unsure:

Są jakieś różnice oprócz grafiki,(jak bym miał kupować to z Limitowaną wersja )

Opublikowano

Ja mam na PS3 i również jest to moja pierwsza gra FPS na tą platformę. Powiem ci tyle, że jestem naprawdę mile zaskoczony moimi wynikami. Okazuje się, że PS3 nie jest takie złe do FPS'ów jak się wydaje ;)

@edit

Z tego co wiem na PS3 jest mniej bugów, lagów i innych problemów niż na PC.

Opublikowano

Ja mam na PS3 i również jest to moja pierwsza gra FPS na tą platformę. Powiem ci tyle, że jestem naprawdę mile zaskoczony moimi wynikami. Okazuje się, że PS3 nie jest takie złe do FPS'ów jak się wydaje ;)

@edit

Dzięki za odp. Ja już podjąłem decyzje, że kupie na ps3 (kiedyś trzeba sprawdzić czy jestem lamą. :rolleyes: )

Pozdrawiam

Temat można zamknąć

@edit

Dzięki za odp. Podjąłem już decyzje, że kupie na PS3 (trzeba sprawdzić czy jestem lamą. :D )

Pozdrawiam

Można zamknąć temat.

Dzięki za wszystkie odp.

Podjąłem już decyzje, że kupuje na PS3 (trzeba w końcu sprawdzić czy jestem lama na PS3) :D

Pozdrawiam

Można zamknąć temat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Przepraszam za powtórki

Całe forum mi lagło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...