Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mozna dostać perma?

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytani bo ostatni dużo wychodzę z gier mam juz 2 bana pod rząd na 3 dni, czy można dostać perma za zbyt częste wychodzenie?

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Za wychodzenie perma raczej nie możesz dostać, jedynie za handel, kradzież czy flame

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Za wychodzenie mozna dostac perma o czym przekonal sie mój kuzyn (byl to 6 albo 7 ban za wychodzenie) ale napisal do riotu ze mial problemy z internetem i teraz ma nowego dostawce i go odbanowali.

Opublikowano

nie chodzi o trollowanie, czasem są problemy z netem a czasem jak gram rankeda że są takie trolle ze az szkoda wzroku tracic na ich gre, własnie stad te 4 przegrane xD 3 trolle a w 4 to akurat ja zjebalem :D mozna zamknąć to co chcialem to sie dowieddzialem

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ja ostatnio cały czas wychodzę, bo włączam grę a potem się okazuje, że jednak czasu nie mam, ale jakoś nie widzę żadnego bana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...