Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf3 czy Skyrim ? PS3!

Deserterownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno i drugie dobre.

Musisz wiedzieć co wolisz.

W Skyrim nie grałem ale wiem że jest dobry lecz wolę klimaty bardziej realne.

Jak lubisz czary, magię, smoki i inne stwory bierz skyrima a jak chciałbyś pobiegać z ''kałaszkiem'' to bierz BF3 (tylko dla MULTI !)

LOL

Opublikowano

Ciężko porównać te dwie gry po to dwa zupełnie różne gatunki więc nikt za Ciebie nie wybierze. W skyrim jest naprawdę dużo zabawy, ogromny świat, wiele misji (zwłaszcza tych pobocznych), ogromna swoboda podczas grania. Jeżeli lubisz klimaty RPG to naprawdę polecam, można eksperymentować z różnymi klasami itd. co gwarantuje zabawę na bardzo długi okres czasu ;)

A jeżeli chodzi o BF to wiadomo, mnie osobiście po jakimś czasie nudzi się latanie po mapie i strzelanie do siebie nawzajem więc ja bym na tym nie dał rady długo pociągnąć :P

RPG VS FPS - Your choice

Opublikowano

Dla mnie to jasne, że skyrim. Gra mi się bardziej podoba i myślę, że tobie również się będzie podobać :> BF3 szybko się nudzi i nie jest zbyt ciekawy.

Opublikowano

Chodzi mi oto że skyrim czy celowanie z łuku na padzie jest niewygodne? itd a i angielski to troche zrozumiem

a bf3 to popolsku więdz wiecie jeszcze pomyślę

Dobra wybieram skyrim! dziekują za ppropozycję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...