Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto premium

Polish-Designer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moze jakies szczegoly? Gdzie kupiles? Kupiles konto czy giftcode? Czy otrzymales towar? Czy masz potwierdzenie zakupu?

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Nie ma możliwości zwrotu pieniędzy, bo kiedy kupujesz daną rzecz, akceptujesz regulamin danego sprzedawcy, który uświadamia, że nie sprzedawca nie przyjmuje zwrotów.

Opublikowano

Kupuj nawet na allegro. Zwrotów nie przyjmują.

Hmm... a gdybym napisal, że ktoś mi weszedl na konto bankowe np. kuzyn który czasem mi wchodzi na złość? (kuzyn istnieje)

Do tego trza czytać regulaminy itp. bo większość sprzedawców na allegro ci zwróci, a nie jak myślisz, nie ma i koniec!

Opublikowano

A kogo obchodzi, że Twój kuzyn wchodzi Ci na konto bankowe? Kupowałeś kiedyś na allegro? Zwrotów każdy Ci nie przyjmie, mylisz się. A co do minecraft.net? Pojmij sobie, że codziennie ludzie kupują tysiące giftcode'ów i jak komuś nagle się ROZMYŚLI kupno to pomyśl ile tych zwrotów musieliby obsługiwać.

Opublikowano

A kogo obchodzi, że Twój kuzyn wchodzi Ci na konto bankowe? Kupowałeś kiedyś na allegro? Zwrotów każdy Ci nie przyjmie, mylisz się. A co do minecraft.net? Pojmij sobie, że codziennie ludzie kupują tysiące giftcode'ów i jak komuś nagle się ROZMYŚLI kupno to pomyśl ile tych zwrotów musieliby obsługiwać.

srsly?

http://help.mojang.c...i-get-a-refund-

Nie rozpowszechniaj swych mądrości nic nie wiedząc.

Mojang jest sprawiedliwą i uczciwą firmą.

Temat można zamknąć bo widzę, że się kolega mylił, a już zacząłem wybuchać :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przeczytaj regulamin na minecraft.net jeśli taki jest (przetłumacz google tłumaczem) nie za dobrze tłumaczy ale chociarz coś o.O

Oj sorry nie zauwarzyłem że masz rozwiązanie

Problem z minecraft? Pisz PW!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...