Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Mejai's soulstealer - Useless shit, czy niedoceniany item?

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jaka jest wasza opinia o tym itemie?

Moim zdaniem za małą cenę daje sporo AP, banalny w stackowaniu + pozwala po killu jeszcze bardziej zdominować linie.

Nawet gdy przegrywamy grę, po 1 wygranym teamfight daje sporo AP :)

Opublikowano

Nie ma powodu, tak naprawdę to buduje się tylko albo na pewnej wygranej (czyt. normal) albo przed 30 poziomem, gdzie nikt nie ogarnia zbytnio gry i co robić gdy rozpędzona Le Blanc leci Ci z kombem w twarz mając 20 stacków :D

Opublikowano

W sumie, mejai sprawdza się tyllko na kilku postaciach, np. kata czy lb. Dobry jest po 10 stackach, dopiero wtedy czuć teog mejaia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja jesli widze ze dobrze idzie i nie padam czesto to zazwyczaj go kupuje i nawet na rankedzie udalo mi sie Lux nastackowac mejaia na maxa, mialem ponad 800 AP z full buildem ;)

Opublikowano

Napisałem też, że moim zdaniem jest to niedoceniany item.

Na takiej katarinie ten item świetnie działa, fakt może elo 2k nie mam, ale elohell też nie jestem.

Opublikowano

to sie kupuje na pewnej wygranej

widzialem cho z tym i rabadonem + berlo otchlani wystakowane i 700 ap na combo kazdego skladal

do normalnej gry sie nie oplaca

­

Opublikowano

Mejai zaczyna się opłacać przy 6 stackach.

Ale nie warto go budować, zwyczajnie zbyt ryzykowny item. Lepiej zbudować coś pewnego. Na dodatek daje samo AP (bo raczej rzadko wyciśniesz 20 stacków), a tak dzisiaj nie warto się budować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja również tego itemu nigdy nie kupowałem, uważam że mimo wszystko jest on zbędny na rankedach, ew na normalach może coś nim się zdziała.

Kata ma lepsze itemy i nie potrzebuje tego :)

Opublikowano

Lipa. Od każdego myślącego enemy dostaniesz focus i tracisz stacki. Jak poleci odpowiedni focus w tfie to nie masz szans go przeżyć przy równym skillu ally i enemy.

Dobry może byc tylko w early/wczesnym mid kiedy na postaciach od roamu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Meleya i Occult to 2 podstawowe itemki w grze na boty :P, na rankedach mało przydatne(leblanc,katarina) jesli potrafisz grac i mało giniesz to z soulstealerem wygrasz kazda gre.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...