Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno tf'a

adam349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dwa konta na jednym bez premium a mam tam 10 refów i crate #40 i czy jest możliwość kupienia tf'a za klucze lub metale i przekazanie go drugiej postaci.

I drugie pytanie .Lepiej otworzyć #40 czy sprzedać i otworzyć zwykłe(jeśli zwykłe to które)

Dzięki za odp :D

Opublikowano

Cześć,

jedynym sposobem kupna premki za klucze jest Orange Box, jednak ludzie chcą za to prawie 10 kluczy. Możesz też sprzedać kilka kluczy za kasę przez PayPala (jakieś 5) i za to doładować drugie konto, ale trzeba uważać na oszustów. ISTNIEJE gift Team Fortressa, ale można było go zdobyć tylko przed Mann-Konomią, przez co jest to raczej kolekcjonerski przedmiot.

Otwieranie skrzynek - to już zależy od szczęścia - ja bym nie ryzykował :D Z #40 jest około 25% że opłaci ci się ją otworzyć. Na ten moment zamiast #40 dostaniesz ~14 kluczy, co daje 14 jednoprocentowych szans na unusuala. Które skrzynki otwierać ze zwykłych? Myślę, że to nie ma większego znaczenia - otwiera je się głównie dla unusuali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...