Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Exp Bot + Fb Na PL oraz kilka pytań:)

adixior2d2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem pograć troszkę na PL'u, ale że nie chce mi się zarabiać chciałbym postawić sobie FB :P

I teraz proszę o jakiegoś exp bota (żebym mógł dobić 30 lvl:p) oraz Fish Bota. Przyda się też jakaś blokada hs - taka, która działa na 100%, bo już wiele ich robiłem, a praktycznie żadna nie działała :<

I teraz kilka pytań :

1. Jeżeli łowię sobie na Fb na 1 koncie i wyłączę tego metka i np. 2h później wejdę na swoją główną postać (inne konto, oraz z klienta czystego metka) to czy mogę dostać bana?

2. Jeżeli zaloguję (na czystych metkach) główne konto i 2 oknie konto na którym mam postać do FB, to mogę dostać bana? Logowanie 2 kont w celu wywalenia itemków na ziemię i podniesienie głównym harem.

Proszę o pomoc, gdyż ostatni raz kiedy to robiłem to chyba 2 lata temu, a teraz troszkę się pozmieniało :D

Aha i jeszcze jedno! Jakie metody szybkiego zarobku polecacie z exp botem ? Bo z tego co pamiętam 2 lata temu, jak stawiałem fb to po 1 lub 2 dniach ban :/

Pozdrawiam,

adixior2d2!

Za pomoc Plusiki lub minusy, kto co zbiera;)

Opublikowano

Wszystkie te opcje masz w m2 bob :)

1.Możesz dostać bana na IP

2.Możesz dostać bana :D

Edit - do M2bob'a niepotrzebujesz blokady hackshielda :D

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

No to co zrobic, zeby nie dostac bana na glowna postac? xD

@Edit :P

M2bob sam blokuje HS ? Bo nie chcę po 1 dniu dostać bana xD

Moj kolega cisnal na m2bob'ie i nie lowil wiecej niz 2 dni, bo od razu ban :(

Opublikowano

Przekładaj itemki na shopka, a yangi dawaj na main'a :D

Masz zmienne IP ? :D

Edit-Przecież GM chodzi dookoła wody i sprawdza czy ktoś łowi :)Dostał bana za fb a nie za M2bob :D

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

Ok, dzieki :D Czyli, muszę mieć 3 konta, tak? 1 main, 1 shop i Bot ? A jak sprawdzić czy mam zmienne? Nigdy w sumie się w to nie zagłębiałem :P

Jak coś to mam system Mac OS X, więc mogę odpalić metki w 2 systemach równocześnie, jeżeli to coś zmienia xD (Tzn. w programie Parallels Desktop 7 mam wirtualne systemy i mam 2x windowsy 7 i jeden win 8 :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...