Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto za bs klasy a/s

Veloci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam sie nad kupnem auta za bs i nie wiem, które wybrać. Doradzcie mi coś :D : lambo reventon, lexus lfa czy moze jakieś auto z klasy a? Pozdrawiam

7c365e5a0c13402b9c263cd170218268.0.gif

Opublikowano

Do dyskusji dorzuciłbym jeszcze Zonde Piątkę.

- Reventon - wóz piękny i szybki bez wyraźnych wad

- Cinque - względnie piękny i zabójczo szybki ale przy ulepszeniu traci na przyczepności

- LFA - słaby V-Max i nitro, na starcie zostaje w tyle (zresztą można go kupić za IGC)

Dzięki za poprawkę, myślałem o Sesto Elemento, a pisałem drugie :P

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zonda Szóstka ? Cinque to pięć ^^ Można dorzucić Sesto Elemento z tym że przekracza 8k SB :P I odradzam LFA, to strasznie słaby wóz.

Opublikowano

Za SB najbardziej polecam Forda Mustanga RTR-X (znakomity do pościgów i nie tylko), Porsche 911 GT3 RS, BMW M1 Procar, L'ghini Reventon i Pagani Zonde Cinque.

Opublikowano

Ja wypiszę kilka aut , które są jednymi z lepszych , ale to jakie auto konkretnie Ci pasuje zależy tylko od Ciebie . Moja opinia to : Nissan Skyline Nismo , 911 Carrera S, 911 GT3 RS 4.0 , Audi R8(całkiem fajna, ale ma słabiutkie nitro) , Reventon . Nie polecam kupować Sesto Elemento , gdyż osobiście uważam ,ze dzieli go przepaść do Reventona . Natomiast Lexus LFA jest za IGC więc nie ma sensu wydawać boostów na to auto . Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...