Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Robienie refów.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Z racji tego, że nie wydaję pieniędzy na LoL-a a z nudów może i bym porobił te żmudne refiki. Ogólnie to służy do zapraszania znajomych a nie do własnego korzystania. Z tego co słyszałem to po 50 dopiero sprawdzają, ale chyba nic mi nie grozi za takie coś ? :D Więc opłaca się to robić, 10x 10lvl? Jeżeli tak to w jakim czasie dam radę to zrobić? Mam bardzo dużo czasu a licząc to, że kupuje booster na PD na każdym takim koncie z darmowych RP na 3 lvlu. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Booster wyczerpuje się do 7 lvl o ile dobrze pamiętam (no chyba, że czasowy :D). Robienie refa do 5 lvl zajmowało 2h więc do 10 lvl będzie to z 5h przy szczęściu. Tak opłaca się jak nie chcesz wydawać kasy, jednak czasami były sytuacje sprawdzania małe ilości refów.

Opublikowano

Pierwsze 2 reffy będą Ci się dłużyły, jednak po 3 to już z górki bo przyzwyczajasz się i z reffa na reffa coraz szybciej Ci idzie ;)

Opublikowano
Robienie refa do 5 lvl zajmowało 2h więc do 10 lvl będzie to z 5h przy szczęściu.

Co ty pjerdolisz, wiesz ile meczy trzeba rozegrać na 10 lvl?

@Różne historie słyszałem, jedni mówią ,że od 25 sprawdzają, inni ,że od 50 a jeszcze inni ,że wcale nie sprawdzają.

Opublikowano

Jak kiedyś robiłem ~6h bot robił 1 refa, na 2 stacjach wirtualnych i zrobiłem all w 2 dni :)

@Down

Jak u mnie customy po 20 min leciały. To dawno było wtedy bocik był co zaczynał --> surrender, i tak ciągle.

Opublikowano

Jak kiedyś robiłem ~6h bot robił 1 refa, na 2 stacjach wirtualnych i zrobiłem all w 2 dni :)

o.O

To mi przy podwójnym (2x Boost - 10 win + na 3 dni)) expie ref (10lv) robi się w 4h, z czego każda gra (custom) rozgrywana jest w czasie ~13min.

Nie wiem jak Ty żeś to robił, że bot Ci w 6h robił refa bez żadnego wspomagania.

Bajeczki to nie tu.

Opublikowano

Powiem tak sprawdzanie jest losowe praktycznie, ale głównie tych co mają powyżej 50. Wiem bo znam takiego jednego co zrobił sobie ponad 60 reffów. Pytasz co grozi anulowali mu wszystko co robił od rozpoczęcia gry przez pierwszego refferala wszystko co kupił stracił bezpowrotnie i ma zakaz korzystania z reffów. Tak najszybciej jak można to widzisz nie opłaca się tego robić na wielką skalę :P Liczę na +

Opublikowano

Wbijasz 3 lvl i masz 400 RP, kupujesz dopalacz do PD 10 wygranych.Na 12 wygranych masz 10 lvl

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...