Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poważnie...

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serio nie kitowałem z tą aplikacją lol ...

każdy mnie zna, jestem na forum do 2006 roku, kuźwa do cholery jasnej, co mam napisać w tej pierdzielonej aplikacji ?

wiecie co potrafie i że wiele wiem o tej grze itp. itd.

bez słowa znikneła, ni PW, ni gg.

łota fak?

wyjaśni ktoś ten fenomen ?

link dla ludzi niewtajemniczonych

http://www.mpcforum.pl/topic/767075-kidmodca-lenartu/

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Poważnie to na co Ty liczysz?

Wiem, że jesteś bardzo zasłużoną osobą tutaj i szanuje Cię, ale masz swoje humory i znów Ci coś nie będzie pasować i znów będziesz prosić o usunięcie konta, czy bana.

Więc po co?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Więc po co?

"dla jaj"

nie Twoja sprawa.

mam odjeby i wiem o tym, ale znam sie na moderowaniu i nie wiem czy zauważyłeś, za moich kadencji z żadnym działem nad którym miałem "moc" niebyło żadnego problemu, spamu/ offtopu itp. a odchodziłem bo przeważnie niewidziałem żebym był dalej potrzebny, bo dział był w dobrych rękach.

@up.

Serio?

chyba niechcesz być w dziale w którym miałbym moda.

@down

siedze tu 6lat, serio myślisz że nie próbowałem sie oderwać?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
ale znam sie na moderowaniu

Wcale nie przeczę , jednakże sądzę, że lepiej dać szanse nowym się wykazać. Niech kolejne pokolenie się uczy.

Oni tu zostaną, tu już jesteś tu od dawien dawna ( 2k7? ) , ile jeszcze posiedzisz, rok , dwa ?

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...