Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Play i net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie długo mam wycieczkę szkolną i pytam się was czy jak kupie pakiet

25Mb za 3 zł i wykorzystam go czy mi zacznie jeść z konta czy obniży prędkość do 16-32 kb/s?

1373831096-U336505.png

Uczeń
Opublikowano

Takie kupowanie neta mija się z celem. Ja w PLAY doładowuje sobie konto za 50 zł, i mam 1Gb danych gratis. Bez takiego pakietu kupno smartphona wg mnie mija się z celem.

Opublikowano

@D_k ta oferta nazywa sie "Lubie to!" w play'u tez zniej korzystam i wyciagam zajebistego wrecz neta bo mam w dobrych momentach 4-6mb/s dodam ze w tej ofercie mozna kupic net za chyba 20zl 1gb transferu. duzo uzywam a jeszcze niemusialem dokupowac dodatkowego wiec @topic polecam ci te oferte ;]

Opublikowano

wczoraj w tv widzialem reklame tego calego "lubie to" poprzednio mowilem ze kosztuje 20zl 1gb ale w reklamie mowili ze nie ogarniczony net . wiec niewiem jak to jest dokladnie . osobiscie niemusialem zadnego transferu dokupowac a w technikum nie zawsze jest ciekawie :D wiec sciagam pare apk i nigdy nie ucierpialem na tym

Opublikowano

Play ma takie cos ze jak wykorzystasz caly pakiet to obniza predkosc do tego minimum.

Jedyna siecia gdzie po wykorzystaniu pakietu leci z konta (jak ma sie na abonament to jeszcze gorzej) i placisz za to grube pieniadze jest orange. U mnie przy wykorzystanych 3,64MB bez pakietu danych pociagneli az 18zl dodatkowo do rachunku.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...