Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gildia][Balantia.pl][Chunjo] fearless

VamosMadrid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a56a86de4580b.png

17212778834271255604.png

Witam, chciałbym zaprezentować wam naszą gildie, która na tym serwerze zagra w Chunjo. Coś o nas ? Jesteśmy grupą ludzi, mającą na celu świetną zabawę, pojedynki oraz wojny. Zawsze staram się, aby gildia była na szczycie topowych gildii, przeważnie tak jest. Wszystko dzięki zgranej ekipie, która gra ze sobą już ok 7 miesięcy, oczywiście nie oznacza to, że nie szukamy nowych ludzi do naszej paczki.Wszystkich chętnych zapraszam na pw, tam trochę pogadamy, oraz podam IP naszego prywatnego TeamSpeaka, na którym przesiadujemy.

9725289be66ee.png

65914476702522513611.png

7a3dfc6470ef3.gif

Mimo, iż jesteśmy gildią, która nie zbyt przestrzega zasad to jednak je mamy i staramy się do nich stosować, lecz nie wszystkim to wychodzi. Można powiedzieć, że sami szukamy problemów, aby nie było jak na stypie, no bo przecież jak ktoś nas zna, to wie jak u nas jest.

f82897af7afcc.gif

Na każdym serwerze mamy mnóstwo wojen, bo to dla mnie najważniejsze co może być dla gildii. Bez tego było by nudno, tak więc można się spodziewać, że w 2 dniu serwera będziemy walczyli z innymi gildiami. Chcę również, abyście nie kończyli gry z powodu braku rozrywki na serwerze, oczywiście mowa tutaj o różnych wyprawach do innych królestw, dungeonów, bosów etc. to wszystko wam zagwarantujemy.

05dd35fbfaaae.gif

Chociaż nie mamy zbyt dużych wymagań, to staram się, aby nie przyjmować do gildii byle kogo, ponieważ jesteśmy potem hejtowani, że robimy jedną wielką masową familiade. Jesteśmy dość kontrowersyjni i tak jak pisałem wcześniej, nie użalamy się nad nikim, oraz chcemy być niezależni. Tak więc tego samego oczekiwalibyśmy od wszystkich osób, które chcą dołączyć w nasze skromne progi.

39997093.png

sygnae.png

Opublikowano

Mavex jeśli można to z chęcią dołącze;D Miałem z wami grać na Itanosie ale szybko skończyłem;D

@Topic

Polecam gildie ! Zgrana ekipa!

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Gildia moge plecic.

Napewno ceni im sie zgranie, stałą ekipe i miłą atmosfere.

Widzialem ich na emperiusie i pomimo tego ze szybko skonczyli gre to dali o sobie znac.

Mam nadzieje ze dogadam sie z kat'em i przylacze sie do gildi na Balantii.

Jak najbardziej polecam ;p

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Godnie, naprawde .

Prezentacja jest naprawde rewelacyjna ,

Marcin Prokop byłby z was dumny, nie no a tak na powaznie to gildia jest extra.

po prostu równi ludzie ,

pozdrawiam i polecam .

' Po Prostu Muzyka Nadaje Mojemu Życiu Sens . '

Legenda
Opublikowano

Z chęcią postaram się z wami jeszcze raz zagrać. Byłem z wami na ParadiseMT2 grając postacią; RumuN.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...