Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Two Worlds II

Bratus98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam taki problem z TW II otóz podczas czarowania bohater wymawia jakieś tam swoje zaklęcia i to dodaje trochę "epickości" w grze. U mnie takiego czegoś nie mówi ,a rzucanie zaklęć bez dodania ani jednego słowa ze strony pojej postaci jest takie ... sztywne (wiem ,że istenieje w ogólne coś takiego z filmoków na youtube itp.) Proszę ,więc was o pomoc ! Sprawdzałem w ustawieniach ,ale nic nie pomogło ... :(

Opublikowano

Gra pirat czy oryginał? Może reinstall gierki ;x

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano
Sprawdzałem w ustawieniach ,ale nic nie pomogło ...

Podaj nam SS tych ustawień, bo prawdopodobnie wyłączone zostały takie animacje jak ruchy ust itd.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Napiszę jakie mam ustawienia ,ponieważ coś SS mi nie wychodzi :D

USTAWIENIA DŹWIĘKU :

Poziom głośności 10/10

Muzyka 5/10

Odtwarzanie muzyki WŁĄCZONE

Zamień kanały WŁĄCZONE

Otoczenie EAX WŁĄCZONE

Dźwięk GBo[niki(VIA High Definition Audio)

USTAWIENIA GRAFICZNE :

Rozdzielczość 1280x1024 (4:3)

Tylko tryby 4x3 WYŁĄCZONE

Tryb okna WYŁĄCZONE

KALIBRACJA GAMMA 23/30

Tryb antyaliasingu BRAK

Antyaliasing 1 próbka

Poziom detali 3/3

Cienie otoczenia 10/10

Poziom rozmycia ruchu 8/10

Efekt poświaty 10/10

Głębia ostrości 7/10

Filtrowanie anizotropowe 0/16

Odległość rysowania 4/10

Odległość rysowania trawy 10/10

Cienie WŁĄCZONE

Głębia ostrości WŁĄCZONE

VSync WYŁĄCZONE

Filmy HD WŁĄCZONE

Użyj bezpośredniego obszaru w interfejsie WYŁĄCZONE

Jeśli mam podać ustawienia interfejsu to pisać :D

Opublikowano

Spróbuj włączyć funkcje: VSync oraz Tryb Antyaliasingu :P

Dość prawdopodobne, że to nie pomoże, ponieważ masz inną wersję gry od tej, gdzie podczas rzucania zaklęć postać coś mówiła.

Opublikowano

Spróbuj włączyć funkcje: VSync oraz Tryb Antyaliasingu :P

Dość prawdopodobne, że to nie pomoże, ponieważ masz inną wersję gry od tej, gdzie podczas rzucania zaklęć postać coś mówiła.

Nadal nic ..

Może to coś pomoże. Mam windows 7,pobrałem patch 1.3 (nic) i próbowałem uruchamiać w DirectX 9 i 10 (i też nic),po aktualizacji sterowników też nic :(

Opublikowano

Zainstaluj NET. Framework 4.0 ;)

Ustawienia są OK, patch jest OK, programy także. Jeśli framework nic nie da, to raczej tego po prostu nie naprawisz, bo masz poprzekręcane coś w plikach.

Opublikowano

Zainstaluj NET. Framework 4.0 ;)

Ustawienia są OK, patch jest OK, programy także. Jeśli framework nic nie da, to raczej tego po prostu nie naprawisz, bo masz poprzekręcane coś w plikach.

Nie zainstaluje ,bo jest już wyższa wersja tego programu :(

Jak grałem w DEMO to działało ,a teraz z pełną wersją to nie działa ..

Opublikowano

No to albo tak jest, albo masz coś z plikami, bo przeszukując rozwiązania znalazłem jeszcze parę osób, którzy tak mają. Przeczytałem, że im zaklęcie jest dłużej czarowane, tym postać dłużej mówi. Może Ty rzucasz tylko te krótkie, gdzie gadki nie słychać? ;)

Opublikowano

No to albo tak jest, albo masz coś z plikami, bo przeszukując rozwiązania znalazłem jeszcze parę osób, którzy tak mają. Przeczytałem, że im zaklęcie jest dłużej czarowane, tym postać dłużej mówi. Może Ty rzucasz tylko te krótkie, gdzie gadki nie słychać? ;)

Rzucam również te długie i nic ...

Opublikowano

To już kompletnie nie mam pojęcia. Spróbuj zainstalować tą ostatnią łatkę prosto z oficjalnej strony gry:

http://www.twoworlds2.com/download.php?id=5

Opublikowano

To już kompletnie nie mam pojęcia. Spróbuj zainstalować tą ostatnią łatkę prosto z oficjalnej strony gry:

http://www.twoworlds2.com/download.php?id=5

Nadal nic

Instalowałem na 3 komputerach ,więc nie wiem. . . zawsze ten sam problem - nic nie mówi podczas czarowania

Chciałbym również powiedzieć ,że gra jest nowa ,bo kupiłem ją w sobotę(10.11) ,więc.. nie wiem

Nie słyszę też w sieci innych graczy (jak czarują)

Opublikowano

Nie, to nie jest żadnej mod, bo widziałem osoby, którym te animacje działały na czysto zainstalowanej grze. Po prostu, to leży gdzieś w plikach. Zobacz jeszcze, czy gdy masz ustawiony inny język gry, nie zadziała ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...