Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ogarniętego servera który szuka admina(:

PolskiCyran.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje servera minimum 20slotowy który szuka doświaczonego admina/moderatora....mam dużo czasu wolnego szczególnie popołódniu. Na paru serverach byłem administratorem i mam spore doświaczenie. Moge pomóc z rosłąwieniem servera jednemu serverowi pomogłem w ciągu 2 dni osiągłem ponad 500wyświetleń i 25 odpowiedzi(:... Lubie naprawde pomagać ludzią a szczegulnie tak pomagać żeby byli zadowoleni(:

Co do moich danych

Wiek-15.4

ile gram w minecraft-Około 2 lat od początków minecrafta(:

Moje cechy-Jestem koleżeński,lubie pomagać graczą,lubie budować i wymyślać nowe atrakcje dla graczy,

także lubie organizować eventy, ale także lubie grać jak zwykły gracz(: .Mam wiele pomysłów co do konkursów i eventów potrafie dać cuba itp znam z 90% komend. i wiele innych nie jest tak łatwo wszystko wypisać najlepiej pokazać czynami(:

Jeśli jakiś właściciel servera jest moją propozycją zainteresowany niech napisze w komentarzu IP swojegp servera i swój nick.z wielką chcęcią pomoge jak admin/moderator(: Mój nick PolskiCyran(: można mnie spotkać na fajnym servie IP:f5.owncraft.pl:25003 (:

{:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...