Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak poznać czy konto było botowane.

wilk2311PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Grałem w Do w sumie koło 3 lat, potem uwolniłem się od Bugpointu. Planuje zakup jakiegoś konta, czy jest jakakolwiek możliwość czy konto było botowane? Zależymi na tym aby nie był,ponieważ mam zamiarzakupić Kbota i w razie ewntualnego ostrzeżenia nie chce dostać perma. Zmieniła się sytuacja przez ostatni rok,Kbot jest już wykrywalny?

Z góry dzięki.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Nie ma już ostrzeżeń, odrazu perm ban jak kiedyś.

Zależy jak bocisz, im więcej tym większa szansa na bana.

Opublikowano

O kurcze, nie ciekawie ;D Czyli mam rozumieć że każde konto które kupie jest "czyste"?

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

Gorzej będzie jak kupie teraz, a na kolejnej fali zostane z niczym ;D To już nie wiem co robić <_<

Opublikowano

Możesz popatrzeć na ilośc jackpot i na ilośc ubitych alienow, ale screeny nie sa w tym przadku dowodem, bo je można łatwo sfalszowac

Opublikowano

Możesz popatrzeć na ilośc jackpot i na ilośc ubitych alienow, ale screeny nie sa w tym przadku dowodem, bo je można łatwo sfalszowac

Ilość JP nie ma nic do znaczenia ... znam niektóre osoby które stają na wysokości 2 golca ( 2 kreska na mapie ) i puszczają peta na auto zbieraczu ... zbierając uczciwie ;)

@TOP

paczaj w ranku alienów ile jest ich zniszczonych przez danego gracza ....

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Poczekaj do fali banów, a następnie po niej kupuj.

Jak @upy mówią, teraz permy od razu,bez warnów. Normalnie nie da sprawdzić się, czy konto jest czyste, bp ma jedynie takid programy :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Po ilości alienów można wywnioskować jak w randze: ma dużo ubitych streunerów i lordaki, małych alienków z x-3, x-4, StreuneRów z x-9. Mało ubitych lordakium, boss sibów, boss devolarium, boss krych.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ehh wystarczy sprawdzić programem po profilu pilota albo ID konta czy było kiedykolwiek banowane. A jeśli nie było to nie trzeba się martwić o to czy było bocone czy nie :)

Opublikowano

Poczekaj do fali banów, a następnie po niej kupuj.

Jak @upy mówią, teraz permy od razu,bez warnów. Normalnie nie da sprawdzić się, czy konto jest czyste, bp ma jedynie takid programy :x

Nie tylko BP ma takie programy bo ja mam (nie pamietam z kad?) program ktory pokazuje ile warnow bylo itp ;) moge na GG wyslac jak cos ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc. Czyli jednak trochę siępozmieniało ;D

Opublikowano

A odpowiedzcie mam (kupiłem)Ma przeszło 1Tys godz przegranych i tyko 180Tys pd i 314pow126Jp czy moje konto dostało bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...