Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RP? - YT

tosiek22234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up ,@up A skąd ty to możesz wiedzieć ;p "Jakieś" może są bo np. Anonymous mogliby pewnie sobie takie coś bez problemu zrobić ;D, ale akurat ten na filmie to FEJK MADA FAKA! ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Antywirus nie wykrywa, bo to są keyloggery "ukryte" działające na tej zasadzie, że podszywają się pod pliki lola i tego antywir nie wykryje.

Opublikowano

mi sie wydaje ze jest to na tej zasadzie jak ostatnio był z tym ze dzieki holenderskiemu peypalowi czy jak to tam było ze tez ludzie doładowywali sobie konta i nikt nie dostał wtedy bana (wiem bo sam zgarnąłem ok.4k RP)

Opublikowano

Pijawka nie ściemniaj ;p Jak byś ich wyjebał na prawdziwą kasę to skończyło by się to w sądzie ty gimbusie ;d

Był jakiś błąd z bankowościami a ty zamknij się jak się nie znasz

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Fake ! Nie dajcie się nabrać pod tymi linkami kryją się ukryte keyloggery ! Czyli jeżeli to odpalicie i zalogujecie się na konto to macie po nim :)

Opublikowano

Pijawka nie ściemniaj ;p Jak byś ich wyjebał na prawdziwą kasę to skończyło by się to w sądzie ty gimbusie ;d

Nic nie wiesz, to po uj się pucujesz, była możliwość zakupu RP przez direct debit (region Holandia) podając fałszywe dane, dziennie można było skosić coś koło 11k rp.

Opublikowano

@up Po 1 jeżeli takie coś miało miejsce to na 100% konta zostały pobanowane, lub odebrano to RP, a po 2 poprzyj dowodami to co mówisz bo na yt i w googlach nic na ten temat nie ma ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Byla taka akcja na eu west chyba w sylwester czy nie pamietam kiedy . Konta nie zostaly pobanowane jedynie potem odebrali jakas tam czesc rp . Jak dlugo nie grasz w lola i jestes niedoinformowany to prosze cie nie wypowiadaj sie.

Topic . Jedyne darmowe rp sa na elohell , nie do konca za darmo . :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@2up ,@up A skąd ty to możesz wiedzieć ;p "Jakieś" może są bo np. Anonymous mogliby pewnie sobie takie coś bez problemu zrobić ;D, ale akurat ten na filmie to FEJK MADA FAKA! ;d

tak tylko ze anonymous to sa w wiekszosci dzieciaki ktore odpalaja sobie orbita i w kilka tysiecy osob ddosuja strony.

co do tematu. kazdy generator czy inne scierwo z darmowymi rp jest fakem.

Opublikowano

Byla taka akcja na eu west chyba w sylwester czy nie pamietam kiedy . Konta nie zostaly pobanowane jedynie potem odebrali jakas tam czesc rp . Jak dlugo nie grasz w lola i jestes niedoinformowany to prosze cie nie wypowiadaj sie.

Topic . Jedyne darmowe rp sa na elohell , nie do konca za darmo . :P

Są jeszcze streamerzy. Jak GBob czy Oce

// Do adminów: polecam zrobić jakiś podpięty temat z informacją że żaden taki program nie istnieję, bo co 2 godziny powstają tematy "www.darmowa-kupa-rzadka.com czy dostane kupe za darmo jak wpisze tam swoje hasło?"

Opublikowano

@up Po 1 jeżeli takie coś miało miejsce to na 100% konta zostały pobanowane, lub odebrano to RP, a po 2 poprzyj dowodami to co mówisz bo na yt i w googlach nic na ten temat nie ma ;)

Żadne konto nie zostało zbanowane, zabrali RP z kont ,które znajdowały się na Wescie, na szczęście zapomnieli o kontach ,które zostały przeniesione na East.

Opublikowano

Po pierwsze nie naużywaj słowa gimbus bo sam :

• Urodziny: Październik 26, 1997

buahahhaa ano wyrośnięte dziecko w 3klasie Gimbazy buahahhahahahaha wyjdz na dwór zobacz jesien prosze ahahahha chciałęm Ci pojechac o wieku ale jak to zobaczyłem to umarłem ahahahahahha'

Było coś takiego i nawet na allegro mozna było kupic konta z 50k RP , nie mam ssów bo po co mi to było? Kupiłem strony z runami i skina więc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...