Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak możliwości włączenia galaxy ace

cIRC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz mam telefon galaxy ace dzis ni z gruszki ni z pietruszki wlaczylem telefon i utknolem na napisie samsung. factory reset nie pomogl prosze o pomoc pokolei bo jestem zielony jesli chodzi o androida z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam (nie posiadam kopi zapasowej)

Opublikowano

Po pierwsze: Weź kurwa słownik co?

Po drugie: Zanim rozpoczniesz dyskusję w internecie, spełnij minimalne wymagania co do ilorazu inteligencji

Po trzecie: Chujowy temat, nawet nie powiedziałeś co zrobiłeś z tym telefonem - coś musiało być przyczyną, a możliwości jest bardzo dużo.

Po czwarte: Skoro jesteś zielony co do androida, to po chuj bierzesz się za modyfikacje (bo pewnie to jest przyczyną...

Opublikowano

W poszukiwaniu zaginionych przecinków i kropek;

Flashuj Odinem

http://forum.android...em-odin-102951/

Jak chcesz Stockowe ROMy, to masz tu :D

http://forum.xda-dev...d.php?t=1551586

A, następnym razem nie baw się we Flashowanie, jeśli nie wiesz jak odwrócić skutki uboczne. Jest tego pełno na necie, a właśnie udowodniłeś, że google Cię pogryzło ;). A, nie ściemniaj, że "samo z siebie", bo w to nie uwierzy nikt ;p.

Uczeń
Opublikowano

Samo z siebie nic się w życiu nie zrobi. Ludzie którzy nie znają się na tym nie powinni w ogóle brać się za to, bo tylko telefony dobijają.

Opublikowano

Samo z siebie nic się w życiu nie zrobi. Ludzie którzy nie znają się na tym nie powinni w ogóle brać się za to, bo tylko telefony dobijają.

Ale też na czym się będą uczyć ? To nie jest wiedza zakazana, z tym się nie rodzi. Nie powinny się za to brać osoby, które będą płakać po uwaleniu i kłamać na forum.

Opublikowano

coz przykro mi akurat dziś właczyłem telefon pod tygodniowym uzywaniu i to wyskoczylo

Uczeń
Opublikowano

Ale też na czym się będą uczyć ? To nie jest wiedza zakazana, z tym się nie rodzi. Nie powinny się za to brać osoby, które będą płakać po uwaleniu i kłamać na forum.

Nie powiedziałem że jest to jakaś wiedza zakazana, sam 3 lata temu nie miałem pojęcia o androidzie, ale najpierw trzeba trochę popatrzeć i zrozumieć.

Sam uczyłem się na błędach, ale w moim byłym HERO uwaliłem parę rzeczy. Dopiero analiza tego co zrobiłem i tego co schrzaniłem pozwoliła mi zrozumieć ten system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...