Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mi pójdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy mi WoW pójdzie?

Procesor:

Intel® Celeron® CPU 3.06GHz

RAM:

2.43 GB

Grafika:

NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB)

Coś jeszcze podać?

Edytowane przez Hanataji
9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Global? Bo jeśli o privy np TBC Hellground powinno Ci latać, mi na starym PC 1 gb ramu 3,2 Ghz procek i karta podobna na necie bezprzewodowym nie lagowało.

a jaką prędkość miał ten twój net bezprzewodowy ? bo chciałbym wrócić do wowa i grac na globalu lecz w obecnym miejscu zamieszkania mam tragicznego neta 2mb/s i nie wiem czy będzie śmigać jak sądzisz?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

OKej? Server Priv (Sunwell) WoW'a kupiłem wczoraj jak nie pójdzie to sprzedam (trudno :( )

kupiles wow'a i rzyciles sie na priv? albo jestes debilem kompletnym, albo po prostu caly ten topic jest jednym wielkim debilizmem.

kh4xi.jpg

Opublikowano

kupiles wow'a i rzyciles sie na priv? albo jestes debilem kompletnym, albo po prostu caly ten topic jest jednym wielkim debilizmem.

Pewnie grał dotychczas na privie a teraz chce przejść na globala..

Opublikowano

Słuchajcie chlopaki xtie i luuuuuziq a jak pobieraliście wowa na tym necie? długo ? bo wcześniej jak miałem neta to godzina i miałem all a teraz jak odpalam launcher i chce pograc przy sciaganiu to nie widze nawet budynków ani ludzi , postacie [ moje w menu głównym się ładują 3 lata] co mam zrobić ? Pobrać całego i będzie działało? Bo jak wyłączam ten launcher i chce grać to zaś pobiera mi się data i ping z 50 leci do 1500.. jakieś rady ?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie grał dotychczas na privie a teraz chce przejść na globala..

watpie, gra praktycznie jest za darmo, liczy sie wylacznie ten cdkey jaki tam jest, a osoba posiadajaca owy i grajaca na priv musi byc biedna umyslowo, bo inaczej tego opisac sie nie da. no ale coz, tak to juz jest.

Słuchajcie chlopaki xtie i luuuuuziq a jak pobieraliście wowa na tym necie? długo ? bo wcześniej jak miałem neta to godzina i miałem all a teraz jak odpalam launcher i chce pograc przy sciaganiu to nie widze nawet budynków ani ludzi , postacie [ moje w menu głównym się ładują 3 lata] co mam zrobić ? Pobrać całego i będzie działało? Bo jak wyłączam ten launcher i chce grać to zaś pobiera mi się data i ping z 50 leci do 1500.. jakieś rady ?

tak, gra sciaga sie w tle. polecalbym abys sciagnal caly client a potem rzucil sie na gre.

Edytowane przez emce.jpg
kh4xi.jpg

Opublikowano

bo ja mam na płycie battlechesta jeśli bym zainstalował to by skróciło czas pobierania czy nie ? Bo tak to zwsze z strony battleneta jechałem ale nie wiem jak z płytą jest.

Opublikowano (edytowane)

bo ja mam na płycie battlechesta jeśli bym zainstalował to by skróciło czas pobierania czy nie ? Bo tak to zwsze z strony battleneta jechałem ale nie wiem jak z płytą jest.

u mnie instalacja trwala dluzej niz download.

ale jak kto woli, pamietaj ze z battlechestem bedziesz mial zablokowany content z wotlk, cata oraz mop.

zwazajaca na twoja lokacje, powinienes miec minimum neta 20 mb, gdzie na spokojnie dl 20gb nie powinno byc problemem.

Edytowane przez emce.jpg
kh4xi.jpg

Opublikowano

Ja podobnie robiłem.

Jak instalujesz z płytki to musisz doglądać komputera, gdyż od razu po zainstalowaniu włącza się patchowanie - od razu musisz anulować.

Tak więc na lajcie instaluj z płytki a potem manualnie zainstalujesz patche ...

Opublikowano

Jak będziesz miał jakieś lagi spowodowane sprzętem, to zainstaluj program Game Booster 3.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Na globalu będę grał przez miesiąc a nie stać mnie co miesiąc wydawać 50zł.

Opublikowano

77zł :P Ale możesz kupować rafy. Około 15-20zł na miech. Musisz mieć konto ustawione na Wielką Brytanie.

simply.4557.gif

Opublikowano

to jaki jest sens geniuszu w wydaniu ponad 100zl na gre i rzuceniem sie na zabugowane serwery priv? Nie lepiej bylo zabawic sie w pirata?

kh4xi.jpg

Opublikowano

to jaki jest sens geniuszu w wydaniu ponad 100zl na gre i rzuceniem sie na zabugowane serwery priv? Nie lepiej bylo zabawic sie w pirata?

No w sumie. Ale wierz kradzione jest inne.