Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Draven Penta Kill 5 vs 1 by ZabójczaGrzanka

HappyDonkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twoj build byl felerny a przeciwny team to idioci bo kazdy lazl solo a trynda nawet ulta nie umial odpalic.

Kto sklada warmoga na ad carry LOL!!

Opublikowano

Zły a co mi polecasz? I moim zdaniem lepszy jest warmog od GA , bo masz więcej HP a armor moim zadaniem na ADC w późniejszej fazie gry jest zbędny , ponieważ mam ogromny lifesteal i w połączeniu z HP fajnie to działa :) A co do warmoga może spróbuję złożyć GA i zobaczę jak mi się z tym będzie grało na ADC

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No wiesz, zawsze możesz zamiast warmoga albo guardian angela złozyć frozen maleta (lodowy młot) przez co, też dostaniesz hp i będziesz troche slowował co się chyba przyda w late :D

Opublikowano

Zamiast drugiego PD mogłeś kupić LW, zamiast Warmoga mogłeś kupić GA albo Madredy, dużo lepiej by Ci wyszło, krtyki po +1k wy wchodziły bez problemów.

Ogólnie lepsza taka penta niż penta katarnią na botach :P

gz

w83od2.jpg

Opublikowano

Założę się, iż to blind pick, gdzie poziom grania jest wykurwiście wysoki. (czyt. równy zeru) No, ale gratulacje.

Opublikowano

Na normalu to i legendary killa idzie wbić bo tam ludzie biorą czasami ten summoner skill na respawn natychmiastowy, więc taki tam jest poziom. Nic specjalnego.

czekam na wasze penty kozaczki

Nie obrażaj się, że wszyscy twierdzą że ta penta do dupy ;x To prawda. A ja nie będę się chwalił byle pentą na normalu, sorry. Na normalu to Soraką można solo, ludzie nie wiedzą, że nie można recallować w czasie teamfightu. Bo już takie przypadki miałem ;]

Opublikowano

twoj build byl felerny a przeciwny team to idioci bo kazdy lazl solo a trynda nawet ulta nie umial odpalic.

Kto sklada warmoga na ad carry LOL!!

Beka.

Warmog > GA, dzięki

I co z tego że był nafeedowany? też się na fedujcie i wrzućcie staty.

gz

1294477714-U1.png

Opublikowano

Beka.

Warmog > GA, dzięki

I co z tego że był nafeedowany? też się na fedujcie i wrzućcie staty.

gz

Ga>Warmog, yo, już ktoś pisał dlaczego.

@up

Szczerze? Co z tego, że wbiję staty 20/0/0, będę nafeedowany i wrzucę ss'a, ale kogo takie coś obchodzi? Każdy przynajmniej raz był gruby jak wieloryb, ale takie rzeczy nikogo nie obchodzą.

Co do penty - Byłeś gruby jak wieloryb, wszystko na kilka hitów schodziło, trynda nawet ult nie zdążył użyć, tak jak już pisali, nothing special, ale gratuluję penty.

Opublikowano

Ludzie na normalu często są słabsi od botów... ten Trynda był naprawdę zajebisty. Ulti włączyć nie umiał. Chyba że wtedy użył na mobkach bo go wolfy czy coś za bardzo zjechały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...