Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak usunąć cuboida z całej mapy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Stawiam serwer bukkit na 1.4.2. Problem tylko w tym, że mapa ma cuboid na całej mapie i nie potrafię go zdjąć. Próbowałem wielu sposobów, ale nic nie pomogło. Gdy próbuję coś zniszczyć(zdejmuję sobie opa) to wyskakuje mi taki komunikat:" You are not permitted to use [i tu nazwa przedmiotu, np. STRING]" lub "You are not permitted to interact with [i tu nazwa bloku, np. GRASS]" Wie może ktoś, co z tym zrobić? Proszę o odpowiedź :)

Pozdro :)

P.S. Jestem nowy, więc proszę, nie miejcie pretensji, jeżeli tytuł jest zły lub temat źle zamieszczony. Z góry dzięki :)

P.S2 Również nie mogę niszczyć wtedy, kiedy mam gamemode creative. Mogę niszczyć tylko, gdy mam opa.

Opublikowano

Cuba usuń z pliku '?/plugins/WorldGuard/worlds' nazwa światu i plik 'regions.yml'.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Jeśli wywalisz odpowiednia linijke z pliku to cuba ci usunie na pewno. Jak wygląda twój config permissions?

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Sszczerze powiedziawszy jestem laikiem nt. tworzenia serwerów i ich plików, ale mam nadzieję, że dobrze napisałem:

permissions:

backend: file

backends:

file:

file: permissions.yml

superperms: {}

jeżeli nie, to proszę o wskazówki :)

Opublikowano

Usuń folder WorldGuard - najlepszy sposób :P

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

W permissions dodaj true w build bo tnie masz uprawnień do budowania i niszczenia (O ile dobrze zrozumiałem)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a jaki plugin blokowal to ma mtaki sam problem na wersji 1.5.2 teraz

zrobilem wszystko tak jak tutaj napisane i nic

Brak Sygnaturki YEAH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...