Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(nie chce sprzedawać konta) na ile kk i zł by je wyceniliście?

UNIREX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam tak z ciekawości, a więc na enigmie są napy, na avalonie są napy, na finesi jest nap i ta główna postać na której jest:

Postać:

Lvl: 66 klasa: miecznik

SP i wr:

Sp1 +5 54 job wr sellaim 45%, sp2 +0 20 job wr 20%, sp3 25 job +2 wr 20%, berka nie mam jeszcze ale jest turik 22%, pajama +11 (event zimowy), kura, jajamaru.

EQ:

zabójca u5+5, zbroja u3+5(na 62) i kusza na 58 (bo lepszych na NB nie było ) u5 :)

na koncie jest także dywan.

pety:

kliff,bob,tom,bałwanek,krzakogon dynia, krzakogon chory, krzakogon św., żółw

resy średnia z 70 na światło 50 na ogień 20 na wode 35 na mrok..

PS. Wiem nie mam się czym takim kontem chwalić, i ja się nim nie chwale chcę tylko wiedzieć ile jest warte w zł i kk, wiem na PEWNO mało ale chce wiedzieć ile :)

Opublikowano

Jak koleś sprzedał konto 50 lvl za 65 zł w 20 minut. Mogę prosić o opinie kogoś innego kto przegląda allegro i inne i się na tym zna? I prosilam o kk tez ;)

Opublikowano

aktualnie 9kk.Jest dywan co daje aktualnie (dziś dzień 2012.11.12) na s3 6.7kk.Jest eq w miare + wr z NM ale nie jakieś pro +2kk conajmniej.Moim zdaniem konta raczej nikt nie kupi.Na tym co się sprzedał w 20min. musiały być dość dobre SP eq i wr.Pzdr jak coś pisz do TheHeaven

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

konto wartę max 8kk. Jest na nim dywan itd ale w sumie żeby mieć go dla siebie to musi wydać te 2kk.

Pozatym nie opłaca się ryzykować oszustwa z takim kontem

Co do pln to ok 25zł ale nie licz na powodzenie

liczę na like

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jeżeli masz zamian grać inną profesją jak np. ja (magiem gra mnie wkurza) to lepiej wymienić. Tylko pamiętaj to napewno jakiś ogar musi być i dogadaj się z nim na TS. Pzdr TheHeaven

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Nie polecam się wymieniać kontami lepiej sell all itemy i graj na nowo ;) - po co się wkur* przez jakiegoś idiotę ;)

a co do konta mało dostaniesz;P a tamten miał 100% jakieś sp itd ja kiedyś za warka 80+9 i dobre eq w miarę itd wymieniłem na woja 85lvl :) pustego prawie nic nie było , dobre eq i sp się liczą tez ;).

Pamiętaj że twój lvl szybko idzie wbić na LOD;)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...