Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sdlongju - Pad ?

damiano-89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od ok 7 chce sie połączyc z serwerem sdlongju. Jest godz 10 30 i nadal jest błąd podczas łączenia.

Cze serwer pad czy mi sie tylko nie chce połączyc ????

Opublikowano

nie raczej nie padl... poprostu moze cos naprawiaja czy cos... zobaczpotem

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano
mi właśnie też pisze błąd połączenia się z serverem i też nie wiem co z tym zrobić ;/

Tak sever padł przez takie dzieci NEO jak wy!!! Jak nie umiecie grac nA PRIWACH to won na PL...Wczoraj tak spamowaliscie tymi koniami....

''Lol mam konia''

''Czym karmi konia''

''Jak przywolac konia''

BOZE LUDZIE ZAL! ZEBY NIE WIEDZIEC CZYM NAKARMI KONIA TRZEBA BYC DEbILEM ;/

Koniec z Metinem!! :D

Opublikowano
Tak sever padł przez takie dzieci NEO jak wy!!! Jak nie umiecie grac nA PRIWACH to won na PL...Wczoraj tak spamowaliscie tymi koniami....

''Lol mam konia''

''Czym karmi konia''

''Jak przywolac konia''

BOZE LUDZIE ZAL! ZEBY NIE WIEDZIEC CZYM NAKARMI KONIA TRZEBA BYC DEbILEM ;/

bez przesady, ale w porównaniu do turków(skurwieli, tam gdzie ich pełno to szambo., np silkroad) polacy wypadaja o wieeeele lepiej. Być może nie kulturą, ale nie napierdalają jak rumuńskie szajby cały czas na sh 30000% +... A to przecież zamula servera i zabiera 4x więcej łącza servera...

P.S.

A jakie piękne wojny znimi są mmmmm... chcesz łazić po górach 30 minut? ^^ Daj wojne jakiejś tureckiej gildi, n/c.

Opublikowano

po pierwsze jest specjalne miejsce zeby pisac o niedziałających serwerach a po 2 moze tylko cos robią serw nie dziala raptem 5 h a wy juz panike robicie

sygna33.png

Opublikowano
Mau albo jakis inny mod zamknij temat bo kłucą sie i spamują niepotrzebnie

bo słyszałam już różne wersje dlaczego nie działa i próbuje się do wiedzieć dla czego

Opublikowano

Czy tak trudno wejsc na strone? pisze wyraznie: the server is updating now ,you can login on in 6 hours later... A nie od razu drzec morde, zreszta przyda wam sie troche przerwy...

Opublikowano

Nie wiem o co tyle spamu robicie... SDlongju nie padł poprostu robią UPDATE poczytajcie na glownej stronie serva zanim jakies glupoty bedziecie pisac.Ja jakos nie placze ze nie moge sobie pograc .Mam inne zajecia typu:lekcje,sprzatanie,wyjscie na dwor,albo jesli juz na kompie siedziec to przeciez tylko metin2 nie istnieje sa tez inne gry:P

Malo macie serverow? Sporo ludzi z serverow nie wie co to militar albo dt , nie wiedza jak sie karmi,jak przywolac,jak ulepszac,wsadzac bony,wkladac kd ,,,no normalnie pozal sie Boze....

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...