Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Nordicu dużo polaków gra, między innymi dlatego jest tam trochę niski poziom kultury. Na West jest ich mniej ale często zdarzają się trolle lub flamerzy. Można dodać jeszcze że na West nie da się kupić RP za zł. Ja wybrałem West bo chciałem grać bez polaków lub z małą ilością ;)

Opublikowano

euw posiada większą liczbę kulturalnych ludzi, ale i poziom gry o zawsze coś jest większy.

Pasjonat
Opublikowano

Na EUW większość graczy to trolle i feederzy. Lepiej graj na EUNE.

NIe powiedział bym

Na EUW jest wiekszy poziom umiejętności i kultury

Trafią sie oczywiście czasami trolle ale z 95% ludzi idzie sie dogadac

Wiekszość trolli to gdzieś okres gimnazjum w tym wieku wiekszość ludzi nie zna za dobrze andielskiego i grają na nordicu bo po polsku xD

Polacy z tego co zauważyłem maja tak albo grają beznadziejnie albo holernie dobrze ;p

Jak zamieżasz dopiero zacząć swoją przygode z lol polecam

Koreański albo EU W Te serwery trzymaja wysoki poziom i wiele się możesz nauczyc

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Głupi temat poruszany tysiąc razy... Graj tam gdzie masz kolegów, bo jeden Ci powie, że poziom większy na EUW drugi na EUNE i nie masz jak podjąć decyzji.. Jeżeli nikt z Twoich znajomych nie gra w LoL'a to sam sobie wybierz, myślę, że jeżeli zaczynasz dopiero to możesz iść spokojnie na EUNE.

/thread

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

NIe powiedział bym

Wiekszość trolli to gdzieś okres gimnazjum w tym wieku wiekszość ludzi nie zna za dobrze andielskiego i grają na nordicu bo po polsku xD

Polacy z tego co zauważyłem maja tak albo grają beznadziejnie albo holernie dobrze ;p

Koreański albo EU W Te serwery trzymaja wysoki poziom i wiele się możesz nauczyc

Nie zaczynam dopierdo tylko rozmyślam przeniesienie sie dla mnie nie ma jakoś trudności na euw tylko ja zawsze trafiam na jakiś zły team i nie wiem żebym jak sie starał to nie wykieruje :D

Opublikowano

Nie zaczynam dopierdo tylko rozmyślam przeniesienie sie dla mnie nie ma jakoś trudności na euw tylko ja zawsze trafiam na jakiś zły team i nie wiem żebym jak sie starał to nie wykieruje :D

Jeżeli nie masz zamiaru osiągnąć czegoś więcej, niż granie samych normali to się nawet nie przenoś.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jeżeli nie masz zamiaru osiągnąć czegoś więcej, niż granie samych normali to się nawet nie przenoś.

Teraz mam zamiar grać same rankedy, a mam pytanie za rankedy więcej pz?

Opublikowano

NIe powiedział bym

Ale...

Twoja ortografia nie powala.W dodatku nie masz jakiegoś wybitnego elo i stażu w tą grę. Poza tym na Weście dało się grać po polsku. Wystarczyło w plikach zmienić z en_gb na pl_pl . Jeżeli grasz na Weście ,a jesteś trollem to nie możesz powiedzieć że nim nie jesteś.

@topic

Ogólnie polecam Westa. Ogarnięty poziom. Wiadomo że feeder zawsze się trafi ,ale to jest jednak West ;d Biorąc pod uwagę że na EU/NE gra dużo turków , mimo tego że mają własny serwer to Polacy+Turki+Ruski to złe połącznie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...