Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban Na PL

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ktos o to pyta :D A więc pytanie brzmi:

1.Czy jest coś takiego jak ban na ip na PL'u ?

2.Czy jeśli na koncie z postacia 1 lvl biegam po m2 na bocie i szukam metków,bestów itd a na drugim,głównym koncie na "czystym metku" bez botów modów je rozwalam to jest jakas szansa ze dostane na tym głównym koncie bana ? mogą to jakoś powiązać ?

Opublikowano

1. Tak

2. Tak

Banują wszystkie konta po twoim ip jesli masz zmienne to po koncie email bądz na hosta.

Opublikowano

ups to jeszcze jedno pytanie :D

Czy jeżeli używam z bota tylko mapki do wykrywania metkow,bossów itd bez wh bez niczego normalna prędkość wyglądał bym jak normalny gracz to mogą to jakoś wykryć ze mam takiego bota ?

Opublikowano

Czy jeżeli używam z bota tylko mapki do wykrywania metkow,bossów itd bez wh bez niczego normalna prędkość wyglądał bym jak normalny gracz to mogą to jakoś wykryć ze mam takiego bota ?

Jak masz zablokowany HS to nie.

space-core-o.gif

Opublikowano

1. Tak możesz dostać bana na IP internetu lub na ip komputera (Rzadko dają).

2. Tak

Tak, HS wysyła logi.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

1.Nie da się, jeśli dostałbyś na IP to w twoim mieście nikt by nie mógł grać, gdyby całe osiedle w warszawie miało

od tego samego hostera internet to nikt by nie mógł grać o.O

2.Nie koniecznie ale jest to możliwe(10%)

vns0.png

Opublikowano

o matko xD to juz nic nie wiem :D a tak wgl to mi się wydaje przynajmniej na solarze (s26) jest tyle botów całe m2 i m1 opanowane przez boty i GM'owie nie banują botów bo cały czas jest ich pełno tylko bardziej chcą uniemożliwić korzystanie z bota. Więc banowanie nie ma sensu i sobie to darują bo po chwili jest masa następnych botów. Ale to tylko moje zdanie :D Jak myślicie ? mam racje ? xD

Opublikowano

1. Tak możesz dostać bana na IP internetu lub na ip komputera (Rzadko dają).

2. Tak

Tak, HS wysyła logi.

Czy hs wysyła też "logi" z konsoli gracza? Tzn to co pisze na chacie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy hs wysyła też "logi" z konsoli gracza? Tzn to co pisze na chacie?

Jezeli chodzi ci o wulgaryzmy to nie ale np za nazwy serwerow prywatnych masz 24h bana na chat ale to juz sam nie wiem czy przez HS czy przez co jest robione :)

e6f347deb9b7f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...