Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Grą .

davidovskyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dzisiaj znalazłem na internecie gre Ghost Recon Online pobrałem launchera .Wyskakuje mi komunikat ,że przekierowywuje mnie do pobrania .Net Framework 3.5 SP1 ,ponieważ go nie mam .Gdy odpala mi się pobieracz tego programu wszystko stoi w miejscu i pisze ,że utracono połączenie z siecią . Prosze pomóżcie to super gra chcę w nią zagrać :D

Opublikowano

Wpisz w google Net Framework 3.5 SP1. I pobierz z innej strony.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Może jakiś błąd, choć i tak pobierz jeszcze nowszą wersję, tutaj pobiera się wszystko bezproblemowo ;).

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

91041133664860587265.png
Created by

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakiś błąd, choć i tak pobierz jeszcze nowszą wersję, tutaj pobiera się wszystko bezproblemowo ;).

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

Tak wiem pobrałem z tej strony pełną instalke ważyła 231mb coś takiego .Ale przy instalowaniu coś mi się jeszcze pobiera a nie powinno ładuje się do 3/4 pobierania i stoi w miejscu .Potem pisze ,że utracono połączenie z internetem .

PS:Miałem już .net framework 4 i mi nie działała gra.Spróbóje jeszcze raz pobrać ale wątpie .Gdyby była potrzebna obojętnie jaka wersja frameworka to by mnie nie przekierowywało do pobrania net framework 3.5 sp1

Edit@@ : Zainstalowałem tego net frameworka 4 i nie działa nadal pobiera mi ,gdy włączam launchera gry frameworka 3.5 SP1

Opublikowano

Tak wiem pobrałem z tej strony pełną instalke ważyła 231mb coś takiego .Ale przy instalowaniu coś mi się jeszcze pobiera a nie powinno ładuje się do 3/4 pobierania i stoi w miejscu .Potem pisze ,że utracono połączenie z internetem .

PS:Miałem już .net framework 4 i mi nie działała gra.Spróbóje jeszcze raz pobrać ale wątpie .Gdyby była potrzebna obojętnie jaka wersja frameworka to by mnie nie przekierowywało do pobrania net framework 3.5 sp1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...