Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie czesci zamontowac

HCFY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna jestem sczesliwym posiadaczem Forda Mustanga 302"12 i troche sie wkurzam bo przy predkosci 300 km/h on nie wchodzi w zakrety takie jak na zdjeciu http://zapodaj.net/26401259599f5.jpg.html dodam ze BMW M3 GTS normalnie wchodze w ten zakret przy predksci 300 km/h prosze oto parametry Forda Mustanga 302"12 http://zapodaj.net/bf8d5aabe2889.jpg.html

wiec moje pytanko brzmi jakie czesci mam wsadzic aby miec dobre osiagi i w miare twarde zawieszenie nie wspominajac o dobrej sterownosci

Parametry BMW M3 GTS

Predkosc max: 586

Przyspieszenie: 840

Prowadzenie: 576

Ford Mustang 302"12

Predkosc max: 761

Przyspieszenie: 887

Prowadzenie: 676

Dziekuje wszystkim za pomoc moze komus sie to takze przyda :)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Bo mustang nie jest na sprinty i tory, dobry jest do pościgów, ucieczek drużynowych i dragów. Sam mam tego mustanga i teraz zbieram na coś do wyścigów :)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Kolega wyżej powiedział i ma racje.

BMW GTS a Boss 302 to dwa całkiem inne wozy i nie ma co ich porównywać,choćbyś wsadził najlepsze części to i tak nic nie zmieni bo już auto zostało tak zrobione i nie każde będzie idealnie wchodziło w zakręty.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

oki dzieki mozna zamknac temat

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...