Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak rozłożyć runy, kiedy kupić itp..

CzerstwyChlebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 25 lv i zastanawiam sie, jakie 1 runy złożyć. Postanowiłęm 1 zrobić pod ad, czerwone (podajrze 7 czy 8) mam full po 0,95 dmg. Nie wiem jakie teraz kupić etc. Czytałem poradniki ale za bardzo nie pojmuje tego co tam pisza o.O

Następna sprawa , na jakim lv kupowac postacie ? Teraz mam 12 swoich, i nie wiem czy 1 runy czy 1 postacie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zloz sobie z 20 postaci tak aby miec kim grac, a nie walkowac 1 postac chyba, ze chcesz ja na maxa ogarnac ale wtedy gdy ci ktos ja zabierze lub zbanuje to mozesz po prostu fedowac, a co do run to pod AD mozesz sobie luknac u mnie na lolkingu nick xxYosHi

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ja bym te runy rozłożył na czynniki pierwsze :D Ale proponuje wbić 30 LVL i kupywać postacie tak do 20 pozniej runki : )

Pomagam w sprawach komputerowych

Arcymistrz
Opublikowano

Kupuj runy, one są drogie, jednak naprawdę dają Ci kosmiczną przewagę w każdym poziomie gry. Odstaw postacie i zbuduj runy pod tą linie, na której czujesz się pewnie.

Opublikowano

Jeśli masz czym grać to złóż sobie 1 pod ap a drugie pod ad ,takie uniwersalne.

Nie będę ci tłumaczył jakie to są , było już dużo takich tematów w tym dziale wystarczy użyć wyszukiwarki.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Runy kupuj już od 20 lv(dostępny krąg 3 )

Postacie - na rankedy idź conajmniej z 25-30 postaciami (coś o tym wiem) i wbij z 300-400 normal winów

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ja na smurfie zaczynalem tak.

zolte -armor

niebieskie -m.res

marki -ad i m.pen

quinty -ad/ms

Dosc uniwersanle runy na poczatek.

Od 20 lvlu kupuje sie runy gdyz jest to spory wydatek, postacie poczekaja + masz rotacje, a gry na 30 lvlu bez run bola bardzo.

Opublikowano

Ja powiem tak kupiłem sobie z 10/12 (w tym 2/3 za 6300) postaci tak aby móc grać drafty ;) i od 20 zacząłem składać runy ap teraz mam już 28 i brakuje mi chyba z 5 run więc myślę ,że do 30 się wyrobie potem uzbierać z 25 postaci i złożyć 2 strone.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...