Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupiłem 105k nx i teraz wydałem i zostało 25k co zrobić?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam takie permamenty jak :

M6A2-SRT

G36 Valkyrie

TPG-1PRO

MP7 MOD

UMP45

P90TR

M416CQB

G18 Cobra

I teraz tak kupić Scorpion Evo permament bądź M4A1 Desert Warrior bądź 15 renwali przedłużać Dual Scorpion świetna broń bądź 30GP Hazard ??

Bądź na co wy byście wydali jakąś inną broń?

Opublikowano

Heavy vest? Tylko do grania ze snajpą, reszta recon i light vest.

Co do zakupu to w tej sytuacji najlepiej kup M4 Super 90 a z tych które wymieniłeś to Scorpion Evo :>

Opublikowano

Powalilo mi si Synek mam recon Vest a bronie typu M4 Super 90 odpadają możecie inne podać niż ja podałem np PP19-Mod też mnie interesuje ale poexpił też bym coś bo mam dość mały lv sam nie wiem może Xm8 do kolekcji

Opublikowano

To w takim razie nie posiadasz mg, co ty na to? Polecam RPK lub Ultimax albo jak pisałem wyżej Scorpiony :>

Ale co do m4 super 90 to jak nauczysz się grać to bardzo dobre wyniki wychodzą i do tego jeśli posiadasz recon vesta itp. to idealny zestaw :)

Opublikowano

Odpadaja bronie mg i sg tylko smg i ar no i nie zapominajmy o renwalach i gp hazzard mogę także kupić z 2 skrzynki myst n może coś ciekawego epicka wylosuję i wtedy renwalować :)

Opublikowano

Odpadaja bronie mg i sg tylko smg i ar no i nie zapominajmy o renwalach i gp hazzard mogę także kupić z 2 skrzynki myst n może coś ciekawego epicka wylosuję i wtedy renwalować :)

Jeżeli patrzysz z takiego punktu widzenia to hazardy najlepszym rozwiązaniem i do tego zblizają się święta i może być jakiś dobry event :>

Opublikowano

Gp hazardy lub czarne klucze. Autuna możesz kupić za rok w next haloowen :) ew zostaw sobie te nx i czekaj na viewy kasy lub infinity case

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...